OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,780
Dosya gezginini aç aşağıdan görev çubuğundan, solda aşağıya kaydır bilgisayar var ordan sağ tıklaözellikler yok ki hocam
Alıntıyı görüntüle
Dosya gezginini aç aşağıdan görev çubuğundan, solda aşağıya kaydır bilgisayar var ordan sağ tıklaözellikler yok ki hocam
Alıntıyı görüntüle
Hocam Windows un hangi sürümünü kullanıyorsunuzoradan açınca direkt ayarlara gidiyor o dediğiniz sayfayı biliyorum ama oraya atmıyor
Hocam aynısından ben de sipariş verdim memnun musunuz bir de elinize ne kadar sürede ulaştı? 8 GB RAM ekleme fiyatını yarın servisi arayıp soracağım sizi de bilgilendiririm inşallah.Dostlar selam, acer extensa aldım ve denemek için bir kaç oyun indirdim ve her oyunda örnek veriyorum 90 fpsten ortada hiç bir durum yokken direkt 44'e düşüyor sonra tekrar 90'a çıkıyor falan. bunun sebebi ne olabilir? örnek metroda 60tan direkt 15-27'e falan düşüyor tekrar çıkıyor. donma vs de yok sadece fps düşüyor neden böyle oluyor?
Umarım yüksek fiyat çekmezler bende 8gb ekletmeyi düşünüyorumHocam aynısından ben de sipariş verdim memnun musunuz bir de elinize ne kadar sürede ulaştı? 8 GB RAM ekleme fiyatını yarın servisi arayıp soracağım sizi de bilgilendiririm inşallah.
ramdir, tek slotta ise ani düşüş yaşarsın, uzun süre kullanıyorsan hemde daha da fazla olur diğer multioyunlarda da dalgalanma yaşarsınDostlar selam, acer extensa aldım ve denemek için bir kaç oyun indirdim ve her oyunda örnek veriyorum 90 fpsten ortada hiç bir durum yokken direkt 44'e düşüyor sonra tekrar 90'a çıkıyor falan. bunun sebebi ne olabilir? örnek metroda 60tan direkt 15-27'e falan düşüyor tekrar çıkıyor. donma vs de yok sadece fps düşüyor neden böyle oluyor?
Arkadaşıma geçen hafta 800 TL demişler RAM+değişim ücreti. Ama onunki oyuncu laptopu.Umarım yüksek fiyat çekmezler bende 8gb ekletmeyi düşünüyorum