Emsal
80+ Silver
Hocam hazır bütçede artmışken bir tık daha arttırın 4060 lı alın bence
hocam limitlerini saymamı istermisiniz dolar kuru gibi frametime iniz olur drop yersiniz bende var victus
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 72 derecenin altında oyun oynayamıyorum drop yiyorum advanced bios yok bios aşırı derece sınırlı Secure Boot bile açılmıyor manuel şekilde bu derece sınırlı bir cihaz.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-victus-neden-alinmaz.884663/page-10#post-8267167 https://forum.donanimarsivi.com/konu/victus-16-sen-necisin-haci.893876/ bu konulara bakın anlarsınız.
İ5 sıkıntı değil mi hocam buna
Görmemiştim 8 olduğunuDrop konusunu abartıyormusun anlamadım, yada intel işlemciler çok sıkıntı victus limitlerinde. AMD işlemci abi giriş orta seviye laptopta AMD den şaşmican akıyoruz gidiyoruz .
65W limitlide olsa 7640HS ve 7840HS de sorunsuz victus, zaten oyunlarda pek 35-40 üstü görmüyor. Tek can sıkıcı yanı işlemci ile ekran kartı aynı anda yüke girince bu laptoplarda olan güç dağıtımdaki değişimde işlemciye 45W ekran kartına 95W limit koyuyor o an. Pek yaşanıcak durumlar değil ama limitleri çok kısıyor o zaman.
Fakat yinede 7840HS ile hiç drop yaşamıyorum, intel güç verimliliği açısından düşük kalıyor muhtemelen ondan limitler çok bozuyor onu.
İş yaparda 8GB RAM var o üzücü.
Hocam yalan söylemiym işlemci konusunda amdyi daha çok seviyorum ben onun için baktığım laptopların neredeyse hepsi amd bir defa alacağım için bu bütçeds en iyisini almak istiyorumDrop konusunu abartıyormusun anlamadım, yada intel işlemciler çok sıkıntı victus limitlerinde. AMD işlemci abi giriş orta seviye laptopta AMD den şaşmican akıyoruz gidiyoruz .
65W limitlide olsa 7640HS ve 7840HS de sorunsuz victus, zaten oyunlarda pek 35-40 üstü görmüyor. Tek can sıkıcı yanı işlemci ile ekran kartı aynı anda yüke girince bu laptoplarda olan güç dağıtımdaki değişimde işlemciye 45W ekran kartına 95W limit koyuyor o an. Pek yaşanıcak durumlar değil ama limitleri çok kısıyor o zaman.
Fakat yinede 7840HS ile hiç drop yaşamıyorum, intel güç verimliliği açısından düşük kalıyor muhtemelen ondan limitler çok bozuyor onu.
Hocam yalan söylemiym işlemci konusunda amdyi daha çok seviyorum ben onun için baktığım laptopların neredeyse hepsi amd bir defa alacağım için bu bütçeds en iyisini almak istiyorum
Bu da son daha arttırma hocam bütçeni
bence hocam 4050 dense 4060 mantıklı ama 4060 yerine 4070 pek de bir manası yok 4080 geçmek lazımYok az daha koysun RTX 4070 alsın . Böyle böyle 50K ya gideriz.
İşlemci konusunda peki hocam o nasılYani atılan lenovo RTX 4060 alabilcek isen en iyisi o olur, lenovoda sorun yaşamassın. Öbür türlü Nitro 16 al derim.
Hocam ben 50 serisi çıkınca alayım en iyisi daha iyi olurbence hocam 4050 dense 4060 mantıklı ama 4060 yerine 4070 pek de bir manası yok 4080 geçmek lazım
İşlemci konusunda peki hocam o nasıl
Hocam ben 50 serisi çıkınca alayım en iyisi daha iyi olur
Hocam frametime dolar kuru gibi droplar fazla 7640hs için fazla etki etmiyor ama 7840HS için herkesde düşük 14K larda puan alıyor daha kaç tane R23 testi atmam gerekecek bilmiyorum.Drop konusunu abartıyormusun anlamadım, yada intel işlemciler çok sıkıntı victus limitlerinde. AMD işlemci abi giriş orta seviye laptopta AMD den şaşmican akıyoruz gidiyoruz .