Neler Yeni

Yardım Acer Laptop "Inaccesible Boot Device" Hatası

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Polat
İlk olarak laptopu neredeyse her zaman şarjda kullanırım fakat bir süredir laptopu şarjdan çıkarıp çalıştırsam (kabloyu çıkarıp tekrar takmam bile yeterli) “inaccesible boot device” hatası alıyorum daha sonra laptop kendini kapatıp açıyor o sırada BIOS’a girip Intel VMD’yi kapatıyorum ve laptop açılıyor. Tarayıcı olarak Microsoft Edge kullanıyorum orada arama motoru varsayılan olarak Yandex fakat ben Google olarak ayarlarım. Laptop açıldığında saat ayarları bozulmuş oluyor ve arama motoru tekrar varsayılan olarak Yandex’e dönmüş oluyor. Bu sorunu BIOS’tan çözdükten sonra bu sefer de bilgisayarı ADAPTÖRDE TAKILI olarak kullanmama rağmen bir süre sonra kendi kendine kapanıyor. Bazen de adaptörden çıkartıp birkaç dakika kullandıktan sonra kapanıyor. Adaptörde iken kapanma sorunu hep olmuyor ama birkaç defa yaşadım bunu. Fakat “inaccessible boot device” hatasını istisnasız her şarjdan çıkarışımda aldım diyebilirim. Laptobu ilk aldığımda böyle bir sıkıntım yoktu. Aldıktan yaklaşık 4-5 ay sonra böyle bir sorunla karşılaşmaya başladım.

Laptop modeli: AN515-58 NH.QLZEY.006

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu bir fikri olan?

Top Bottom