Acer nitro 16 için yaşanabilecek sorun

keremogtt

80+
Reaksiyon skoru
40
Bunu aldım arkadaşlar ancak internette bu modelle ilgili hiçbir kaynak yok o yüzden size soruyorum bu laptopda ısınma sorunu, ses sorunu yaşar mıyım ya da ne gibi sorunlar yaşayabilirim?

Bende biostan kaynaklı coil whine geldi gönderdim adamlar bakım yaptı şuanda tertemiz. Ama notebooklara alışık olmadığım için galiba bana bir tık sıcak çalışıyor gibi geldi cihaz ama baktığımda değerlerde sorun olmadığı söylendi.

Bende biostan kaynaklı coil whine geldi gönderdim adamlar bakım yaptı şuanda tertemiz. Ama notebooklara alışık olmadığım için galiba bana bir tık sıcak çalışıyor gibi geldi cihaz ama baktığımda değerlerde sorun olmadığı söylendi.
Çok teşekkür ederim servis gerekeni yapmış o zaman cihaz çok güzel inş diğer aya alacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga gelmişken bana da yardımcı olsanız :D
Güzel cihaz ekran harici tuf gaming de var bide i7 şi olanı var fhd ekran

Bunu aldım arkadaşlar ancak internette bu modelle ilgili hiçbir kaynak yok o yüzden size soruyorum bu laptopda ısınma sorunu, ses sorunu yaşar mıyım ya da ne gibi sorunlar yaşayabilirim?
knk nasıl cihaz önerirmisin

knk nasıl cihaz önerirmisin
Aldım da henüz gelmedi dostum. Diğer forumlara da sorduğumda olumlu yanıtlar aldım cihaz aklında yalnız şuan fiyatı 39 - 40 bin olmuş ben 33 bine almıştım bu başlığı açtığımda o yüzden şimdiki değerlendirmende fiyatı da göz önünde bulundur. Soğutma kısmında iyi dönütler verdiler bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,309
Üyeler
183,091
Son üye
Three Dolar
Geri