Acer nitro 16 önerir misiniz?

huso1283

80+
Reaksiyon skoru
8
Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 Tb SSD Rtx 4060-8 GB Freedos 16" WUXGA 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLLEY.001

önerir misiniz? beyler pc den anladıgım yok sogutmasını cok önemsiyorum ısınınca cok sıkıntıya girecegimi bildigim için almak istedigim pc bu sıvı termal sogutması varmıs sanırım

Bir tık ısınma sorunu var ancak laptoplar ısınan cihazlardır, herhangi bir sorun yaşamazsınız fan sesi haricinde.

Bir tık ısınma sorunu var ancak laptoplar ısınan cihazlardır, herhangi bir sorun yaşamazsınız fan sesi haricinde.
Genelde gta 5 oynayacagım ve cad/cam uygulamalırını kullanacagım fan sesi sıkıntı etmez kulaklık kullanacagım zaten

Genelde gta 5 oynayacagım ve cad/cam uygulamalırını kullanacagım fan sesi sıkıntı etmez kulaklık kullanacagım zaten

Şöyle izah edeyim ben size. Hiçbir sorun yaşamazsınız, bu bütçede laptop alacak olsaydım başka bir tercihim olmazdı. Tahminimce tam yükte 94 dereceyi geçmeyecektir işlemci. Bu değer oyunlarda 78 - 83 derece civarında seyreder. Tamamen tahmine dayalı olarak yorum yapıyorum, bizzat inceleme şansım olmadı.

Şöyle izah edeyim ben size. Hiçbir sorun yaşamazsınız, bu bütçede laptop alacak olsaydım başka bir tercihim olmazdı. Tahminimce tam yükte 94 dereceyi geçmeyecektir işlemci. Bu değer oyunlarda 78 - 83 derece civarında seyreder. Tamamen tahmine dayalı olarak yorum yapıyorum, bizzat inceleme şansım olmadı.
Tesekkur ederim zaman ayırdıgınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,669
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri