Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptopumu 2. elden satmak istiyorum 2024 temmuz ayında 40.000 e hb dan almıştım 2. el sitelerine baktığımda 30 35k diyolar sizce ne yapmalıyım
tamamdır hocam sag olun33000 tl koy pazarlikla 32 31 e birak ama acil ilse 1-2 bin daha dus.
bir de ben 18 yasindan kucugum sari siteye ilan koymamda bir sakinca olur mu babama anneme diyim onlar mi koysun? babam cok ugrasmak istemiyo boyle islerle zaten kendi isi basindan askin yani kendim koyabiliyosam daha iyi olur bilgilendirirseniz sevinirim33000 tl koy pazarlikla 32 31 e birak ama acil ilse 1-2 bin daha dus.
eger satici olursa konus duzgun sekilde anlas fiyattada anlasinca yaninda bir buyuk olsun teslim ederken falan parayi teslim alirken vs o konuda sorun olmazbir de ben 18 yasindan kucugum sari siteye ilan koymamda bir sakinca olur mu babama anneme diyim onlar mi koysun? babam cok ugrasmak istemiyo boyle islerle zaten kendi isi basindan askin yani kendim koyabiliyosam daha iyi olur bilgilendirirseniz sevinirim
tamamdır çok teşekkür ederimeger satici olursa konus duzgun sekilde anlas fiyattada anlasinca yaninda bir buyuk olsun teslim ederken falan parayi teslim alirken vs o konuda sorun olmaz