Acer nitro 16 satıyorum yardım edin

2 bin için bekletme ver gitsin teklif gelmişken iyi fiyat

İşlemci ne yazmamışsın, ona göre yorum yapacağım. İlk gözlenimim pahalı koymuşsun ilana
Ver derim 48 40 a 4070 var mesela gigabyte var 140w mux switchli aorus modeli 2.elde
R7 7840hs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ver derim 48 40 a 4070 var mesela gigabyte var 140w mux switchli aorus modeli 2.elde
G-sync panelleri sıvı soğutmaları var mı hocam ?

R7 7840hs

G-sync panelleri sıvı soğutmaları var mı hocam ?
Sıvı metal var onlarda da ayrıca Acer nitro çok serin çalışan bir laptop değil zaten

Yozgatta misin kardesim
Şimdilik yozgattayım

Sıvı metal var onlarda da ayrıca Acer nitro çok serin çalışan bir laptop değil zaten
Nitronun son çıkan serisi 16dır ve AMD işlemci kullanılma nedeni güç gerektirecek oyunlarda serin çalışmadır. (Ek bilgi: AMD sıvı soğutma ile birleştiğinden dolayı diğer markalar gibi kalorifer olmaktan çıkmıştır.)

Bende de ayni modelin ryzen 7 8845hs li olani var 2025 ocak ayinda basladi garanti kac yazsam bilmiyorum. Ben de yozgattayim

Şimdilik yozgattayım

Nitronun son çıkan serisi 16dır ve AMD işlemci kullanılma nedeni güç gerektirecek oyunlarda serin çalışmadır. (Ek bilgi: AMD sıvı soğutma ile birleştiğinden dolayı diğer markalar gibi kalorifer olmaktan çıkmıştır.)
Hacı aldım kullandım 4070 olan nitro 16 ryzen 9 7940hs modelini sıkıntı yok oturup yalan söylemiyorum diğer laptoplara göre özellikle intele göre serin evet ama yine klavye cayır cayır ısınıyor kaçarı yok boşuna çok iyi diye övmeye gerek de yok orta işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,783
Üyeler
188,165
Son üye
Kaelyx
Geri