🔥İndirim 🔥🔥🔥🔥ACER NİTRO 4070 44500TL

Taksit seçeneklerine bakabilirsin. 3 banka 6 taksit peşin fiyatına, 3 banka 3 taksit peşin fiyatına ve 2 banka 2 taksit peşin fiyatına veriyor.
Baktım benim kartlara vermiyor hepsi de var yapı kredi verdi annemin kartı 12 taksit faizsiz hb özel kart ama

Baktım benim kartlara vermiyor hepsi de var yapı kredi verdi annemin kartı 12 taksit faizsiz hb özel kart ama
Kartı değişebiliyor musun acaba ? Yoksa o ayrı kart başvurmak mı gerekiyor.
12 de baya iyiymiş bu arada.

Kartı değişebiliyor musun acaba ? Yoksa o ayrı kart başvurmak mı gerekiyor.
12 de baya iyiymiş bu arada.
Başvuru yapıyorsun ama yapı kredi kartın olması lazım çıktıktan sonra buna başvuru yapıyorsun ayrıca kredi kartı geliyor o bilgiler ile alıyorsun 10 bin TL üstü 12 ay faizsiz alabiliyorsun annemin limiti olsa almıştım şimdi 😁

Başvuru yapıyorsun ama yapı kredi kartın olması lazım çıktıktan sonra buna başvuru yapıyorsun ayrıca kredi kartı geliyor o bilgiler ile alıyorsun 10 bin TL üstü 12 ay faizsiz alabiliyorsun annemin limiti olsa almıştım şimdi 😁
Aidatı yoksa diğer ayrıcalıklarla mükemmel ötesi bir kart oluyor o zaman bu kart. En iyilerden belki en iyi karttır sunduğu ayrıcalıklardan sonra.

Aidatı yoksa diğer ayrıcalıklarla mükemmel ötesi bir kart oluyor o zaman bu kart. En iyilerden belki en iyi karttır sunduğu ayrıcalıklardan sonra.
Bende Trendyol kartı var o da 6 taksit yapıyor faizsiz yıllık kart ücreti var olsun yılda bir defa ne olur sanki dışarı çıkıyorsun en kötü 500 TL gidiyor zaten bir günde

Bende Trendyol kartı var o da 6 taksit yapıyor faizsiz yıllık kart ücreti var olsun yılda bir defa ne olur sanki dışarı çıkıyorsun en kötü 500 TL gidiyor zaten bir günde
Sende haklısın o konuda. Ya normalde vermeyebiliyoruz thh başvurarak ya da müşteri temsilcisine söyleyip uğraşarak ama değmiyor.

bütçesi olan kaçırmasın derim herşeyi ile yeterli bir cihaz 2 aydır aktif kullanıyorum, soğutması vs güzel

Arkadaşlar 43.743 kişi 1 tl verirse alabiliyorum şaka bir yana çok güzel bu fiyata kaçırmayın derim

vatan indirimde de bu 2 cihaz arasında aceri önermislerdi bende oyüzden almıştm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DA BU FİYATLAR NİYE BÖYLE DÜŞÜYOR HER ŞEYİN FİYATI DÜŞÜYOR ŞOK OLUYORUM
Bende anlamadım.5000 serisi çıkacak diye stok fln mı eritiyorlar anlamadım.

1 hafta önce forumdaki acer ajanları bu paraya 4060 nitro16 aldırdı victus alinmaz diye diye. Victus 14500hx serisini çıkarınca acer mecbur fiyat. kıracak demiştim.

Şaka demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,404
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri