kaç tl bütçeniz var? ona göre ben de bir laptop önermek isterimNormalde hp victus 16 4060 r5 7640hs alıcaktım fakat stokları bitmiş bu laptopu buldum fakat throthle sorunları ve soğutmada sorunu varmış galibs yardımcı olabilir misiniz (alırsam 8gb RAM alacağım)
Pazar günü 35 k idi alamadım laptop lanet olsunNormalde hp victus 16 4060 r5 7640hs alıcaktım fakat stokları bitmiş bu laptopu buldum fakat throthle sorunları ve soğutmada sorunu varmış galibs yardımcı olabilir misiniz (alırsam 8gb RAM alacağım)
Hocam 35k civarıkaç tl bütçeniz var? ona göre ben de bir laptop önermek isterim
Bu sitede peşin fiyatına 9 taksit yapabildiğim için bana daha iyiPazar günü 35 k idi alamadım laptop lanet olsun
Hocam lenovo biraz sıkıntılı diyorlar zaten benim dediğim Acer laptopun işlemcisi daha iyi değil mihttps://tinyurl.com/2a29zu64 Hepsiburada’da 34999₺ : https://app.hb.biz/IGd1ltrfSkiG
buna bi bakın derim
Hocam nitronun işlemcisi cidden güçlü r5 7640hs den de güçlü fakat ben laptopun ısınma konusunda ve thorettle konusunda sorun yaşarmıyım?bu nitro alınır atılan loqdan daha iyi işlemciye sahip fanları sesli çalışmakta ve loqtan daha iyi ekrana sahip işlemciye limit koydugunuz takdirde ısınmıyacaktır almayı düşenenler alabilir
hocam dediğim gibi intel işlemciler saçma wattlar çekmeye çalışıyor bu neden ısı ve thorettle oluyo zaten siz o işlemciyi 50-55 watta limitlediğinizde bu sıkıntıları çekmezsinizHocam lenovo biraz sıkıntılı diyorlar zaten benim dediğim Acer laptopun işlemcisi daha iyi değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam nitronun işlemcisi cidden güçlü r5 7640hs den de güçlü fakat ben laptopun ısınma konusunda ve thorettle konusunda sorun yaşarmıyım?
Tam olarak ne yapmam gerekiyor sorun çekmemem içinhocam dediğim gibi intel işlemciler saçma wattlar çekmeye çalışıyor bu neden ısı ve thorettle oluyo zaten siz o işlemciyi 50-55 watta limitlediğinizde bu sıkıntıları çekmezsiniz
Bu fiyata daha mantıklı laptop yok sanırsam hp victus 16 r5 7640hs alacaktım fakat stoklar bitik yenilenir mi bilmiyorumhocam dediğim gibi intel işlemciler saçma wattlar çekmeye çalışıyor bu neden ısı ve thorettle oluyo zaten siz o işlemciyi 50-55 watta limitlediğinizde bu sıkıntıları çekmezsiniz
nitroların ekranı %45 nasıl loqdan daha iyi oluyor. Loq larda %100 srpg varbu nitro alınır atılan loqdan daha iyi işlemciye sahip fanları sesli çalışmakta ve loqtan daha iyi ekrana sahip işlemciye limit koydugunuz takdirde ısınmıyacaktır almayı düşenenler alabilir
atılan modelin ekranı %100 srgb 165 hz 3msdirnitroların ekranı %45 nasıl loqdan daha iyi oluyor. Loq larda %100 srpg var
throrettle stop tan 55w limit koyucaksınız hocam basit bir işlemTam olarak ne yapmam gerekiyor sorun çekmemem için
Bu fiyata daha mantıklı laptop yok sanırsam hp victus 16 r5 7640hs alacaktım fakat stoklar bitik yenilenir mi bilmiyorum
Bunu yaptığım zaman uzun süre boyunca sıkıntı yaşanmadan kullanacağımı söylüyorsunuz yani ?atılan modelin ekranı %100 srgb 165 hz 3msdir
throrettle stop tan 55w limit koyucaksınız hocam basit bir işlem