Neler Yeni

Acer nitro 5 4060 i7 12650h alınır mı?

Rewee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
Normalde hp victus 16 4060 r5 7640hs alıcaktım fakat stokları bitmiş bu laptopu buldum fakat throthle sorunları ve soğutmada sorunu varmış galibs yardımcı olabilir misiniz (alırsam 8gb RAM alacağım)

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
Normalde hp victus 16 4060 r5 7640hs alıcaktım fakat stokları bitmiş bu laptopu buldum fakat throthle sorunları ve soğutmada sorunu varmış galibs yardımcı olabilir misiniz (alırsam 8gb RAM alacağım)
kaç tl bütçeniz var? ona göre ben de bir laptop önermek isterim

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Atakan Demirhan
Pazar günü 35 k idi alamadım laptop lanet olsun

Rewee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Atakan Demirhan
Ben de bakıyorum bu fiyat bandına

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
bu nitro alınır atılan loqdan daha iyi işlemciye sahip fanları sesli çalışmakta ve loqtan daha iyi ekrana sahip işlemciye limit koydugunuz takdirde ısınmıyacaktır almayı düşenenler alabilir

Rewee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam lenovo biraz sıkıntılı diyorlar zaten benim dediğim Acer laptopun işlemcisi daha iyi değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nitro alınır atılan loqdan daha iyi işlemciye sahip fanları sesli çalışmakta ve loqtan daha iyi ekrana sahip işlemciye limit koydugunuz takdirde ısınmıyacaktır almayı düşenenler alabilir
Hocam nitronun işlemcisi cidden güçlü r5 7640hs den de güçlü fakat ben laptopun ısınma konusunda ve thorettle konusunda sorun yaşarmıyım?

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
Hocam lenovo biraz sıkıntılı diyorlar zaten benim dediğim Acer laptopun işlemcisi daha iyi değil mi

Hocam nitronun işlemcisi cidden güçlü r5 7640hs den de güçlü fakat ben laptopun ısınma konusunda ve thorettle konusunda sorun yaşarmıyım?
hocam dediğim gibi intel işlemciler saçma wattlar çekmeye çalışıyor bu neden ısı ve thorettle oluyo zaten siz o işlemciyi 50-55 watta limitlediğinizde bu sıkıntıları çekmezsiniz

Rewee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
hocam dediğim gibi intel işlemciler saçma wattlar çekmeye çalışıyor bu neden ısı ve thorettle oluyo zaten siz o işlemciyi 50-55 watta limitlediğinizde bu sıkıntıları çekmezsiniz
Tam olarak ne yapmam gerekiyor sorun çekmemem için

Bu fiyata daha mantıklı laptop yok sanırsam hp victus 16 r5 7640hs alacaktım fakat stoklar bitik yenilenir mi bilmiyorum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Furkan Görür
nitroların ekranı %45 nasıl loqdan daha iyi oluyor. Loq larda %100 srpg var

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
nitroların ekranı %45 nasıl loqdan daha iyi oluyor. Loq larda %100 srpg var
atılan modelin ekranı %100 srgb 165 hz 3msdir

Tam olarak ne yapmam gerekiyor sorun çekmemem için

Bu fiyata daha mantıklı laptop yok sanırsam hp victus 16 r5 7640hs alacaktım fakat stoklar bitik yenilenir mi bilmiyorum
throrettle stop tan 55w limit koyucaksınız hocam basit bir işlem

Rewee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
atılan modelin ekranı %100 srgb 165 hz 3msdir

throrettle stop tan 55w limit koyucaksınız hocam basit bir işlem
Bunu yaptığım zaman uzun süre boyunca sıkıntı yaşanmadan kullanacağımı söylüyorsunuz yani ?

Top Bottom