Neler Yeni

🔥İndirim Acer Nitro 5 AN515-45 144Hz R5 5600H 8GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti - 15999 TL

Furkanozr

80+ Silver
Uygunsuz Dil
azıcık araştırsa görecek ama işte bazıları ezbere konuşmayı seviyor :)
Konu sence işlemcimi ? Yakın seviye dedim oyunlarda pek fark olmayacak
Neden ram ekran servis kasa bataryadan bahsetmiyorsun büyük ihtimal sende bu laptop var anlattıklarım zoruna gidiyor artık cevap yazmayacağım git konu aç iki laptop arasında hangisi iyidir diye zamanı olan sana anlatsın o küçük beynine

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,083
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Konu sence işlemcimi ? Yakın seviye dedim oyunlarda pek fark olmayacak
Neden ram ekran servis kasa bataryadan bahsetmiyorsun büyük ihtimal sende bu laptop var anlattıklarım zoruna gidiyor artık cevap yazmayacağım git konu aç iki laptop arasında hangisi iyidir diye zamanı olan sana anlatsın o küçük beynine
öncelikle terbiyenini takınıp konuş.
Ben sana orada ram ekran dan mı bahsetmişim bir oku :)
Bana demişsin ki üzerindeki işlemcilerin performansı "ÇOK YAKIN" demişsin. 4 çekirdek 8 thread ile 6 çekirdek 12 thread farkı + çoklu performans farkı + testler böyle söylemiyor. ben sana işlemci konusunda yorum yaptım farkındaysan.
Daha okuduğunu anlamayan saldırgan çocuklarla muhattap oluyoruz.
Çoklu işlemlerde elbet fark olacak Arka planda ne kadar uygulama açıksa çoklu çekirdeği zorlayacak. Adam oyun oynarken sadece oyununu açık bırakmaz emin ol.

dacari1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Osman Aydoğmuş
Aynı laptopun 1650 ekran kartlısını kullanıyorum memnunum. 3050ti halinin fiyatı çok iyi ihtiyacı olan kaçırmasın.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Ali
Konuya bakıyorum gereksiz bir saldırı ve kahkaha atılmış. Fiyat güzel. Dolar Kuru 26 iken 3050ti 75w cihaz görüyorsunuz alınır. tabii ki eksik noktaları olabilir ama gidip eski nesil işlemcili olan daha düşük ekran kartlı cihaz önermek daha komik oluyor.

Konu sahibine Allah sabırlar versin 🙋🏻

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,748
İsim
MehmedVII

akgolo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur akgöl
Ankaradaym alan olursa 500₺ karla alabilirim:)

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kürşat
Günlük kullanım için düşünüyorum da oyunla çok işim olmaz, tavsiye eder misiniz bu fiyata

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
Bende 3050ti 5600h 16 gb Idepad gaming ile
1650/5600h Acer nitro var. Lenovo'yu 8 ay , Acer'ı 6 aydır kullanıyorum.Şimdi sizlere elimden geldiğince deneyimlerimi aktarmak isterim. Acer cihazımda Nitro Sense'de yazdığına göre fanlar max 5600 rpmi görüyor Lenovo'da bu değeri bilemiyorum çünkü Lenovo Vantage üzerinde öyle bir veri yok, işlemci Lenovo cihazdakinden neredeyse 10 derece serin çalışıyor ve Acer nitro sense üzerinden fan devrini ister manuel ister oto olarak ayarlayabiliyorsunuz bence önemli bir detay çünkü Lenovo Vantage da öyle bir özellik yok, büyük ihtimal fanları tam performansıyla kullanamıyorumdur bile. Lenovo laptopta 2 USB type A, 1 tane type C var. Acer'da 3 type A, 1 type c ;bu da çok önemli bir nokta çünkü lenovo cihazıma kulaklık ile mouse bağlayınca USB yuvası kalmıyor. Sanki şaka olsun diye 2 tane USB yuvası var sadece. Lenovo cihazda 165 hz panel var ama ghostingden gözlerim kör oldu. Muhtemelen Acer cihazın 144hz panelinde ms olarak daha düşük bir tepki suresi var, görüntü daha smooth. Ve en can alıcı nokta ise lenovo cihazda sıklıkla mavi ekran alıyorum, serviste anakartını değiştirdiklerini söylediler ama bir şey farketmedi (belki servisteki eleman beni keklemistir bilemiyorum), yaklaşık bir sayı vermek gerekirse Lenovo da 20-25 Acer'da 2 kere aldım galiba mavi ekran. Bu nedenle Lenovo'dan biraz soğudum. Acer oyun için daha uygun bence Lenovo bir tık daha ofis çalışmalarına yönelik cihazlar üretiyor sanki.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,154
Üyeler
159,279
Son üye
emrea1
Top Bottom