Perfectshot06
Moderatör
Dahası
4 yıl acer helios 300 kullandım. Soğutma olarak geride kalıyordu. O zamanlar nitro serisi önerilmiyordu ama son 1 yılda baya iyileşti diyorlar. Asus Tuf ve Rog serisi gibi.Oyuncu notebooklarda kasa kalitesi ve ekran kalitesi çok önemli ekran paneli hakkında bilgim yok ama kasa kalitesi zayıf (ekran çerçeve, parça soğutma... ) 14 bin TL verilir mi ?
Markanın belli sorunları aştığı doğru ama soğutma konusunda Msi, Asus ve Dell gibi olamıyor maalesef. Tasarım konusunda zaten berbatlar 14k lira verilen laptopun şık gözükmesi gerekiyor ama diğer markalarla kıyasladığımızda tasarımları çok berbat. Malzeme kalitesi kötü değil. Monster ve Casper ile kıyaslarsanız iyi, Hp'ye denk, Msi Asus Dell gibi markalara göre düşük.4 yıl acer helios 300 kullandım. Soğutma olarak geride kalıyordu. O zamanlar nitro serisi önerilmiyordu ama son 1 yılda baya iyileşti diyorlar. Asus Tuf ve Rog serisi gibi.
2020 Tuf serisi kasa olarak kötü iken 2021 çok güzel duruyor. Ekran olarak lenovo ve gigabyte çok daha güzel modelleri var ama bu fiyata bu dolar kurunda zor artık. 2. El falan alırım derseniz monsterın baya modeli var sarı sitede ama sıfır olarak bu fiyata 1050 satıyorlar.
2 ay önce falan lenovo’nun aynı bileşenlere sahip çok güzel ekrana sahip cihazı 12k’ya satılıyordu. Onlar olmuş 16-17k.
Şahsen 13200tl olduğu zaman bile almadım ekran kartı 130w değil çünkü4 yıl acer helios 300 kullandım. Soğutma olarak geride kalıyordu. O zamanlar nitro serisi önerilmiyordu ama son 1 yılda baya iyileşti diyorlar. Asus Tuf ve Rog serisi gibi.
2020 Tuf serisi kasa olarak kötü iken 2021 çok güzel duruyor. Ekran olarak lenovo ve gigabyte çok daha güzel modelleri var ama bu fiyata bu dolar kurunda zor artık. 2. El falan alırım derseniz monsterın baya modeli var sarı sitede ama sıfır olarak bu fiyata 1050 satıyorlar.
2 ay önce falan lenovo’nun aynı bileşenlere sahip çok güzel ekrana sahip cihazı 12k’ya satılıyordu. Onlar olmuş 16-17k.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci 90 derecede çalışıyor. İyi bir fan ve güzel bir macun ile 80’lere kader düşürülebilir.
Dediğim gibi çok daha iyi soğutmaya sahip cihaz var ama bu fiyata yok.
Bakıldığında genelleme yapmazsak g911 Casper ve monster t7 v25 den hayli hayli baya düşük kasa kalitesi Casper g911 baya iyi gidip bizzat test ettimMarkanın belli sorunları aştığı doğru ama soğutma konusunda Msi, Asus ve Dell gibi olamıyor maalesef. Tasarım konusunda zaten berbatlar 14k lira verilen laptopun şık gözükmesi gerekiyor ama diğer markalarla kıyasladığımızda tasarımları çok berbat. Malzeme kalitesi kötü değil. Monster ve Casper ile kıyaslarsanız iyi, Hp'ye denk, Msi Asus Dell gibi markalara göre düşük.
Ama ne msi ne başkası Lenovo gibi olamazŞahsen 13200tl olduğu zaman bile almadım ekran kartı 130w değil çünkü
Bakıldığında genelleme yapmazsak g911 Casper ve monster t7 v25 den hayli hayli baya düşük kasa kalitesi Casper g911 baya iyi gidip bizzat test ettim
Modellere göre durum değişir tabii ben genel kıyasladımBakıldığında genelleme yapmazsak g911 Casper ve monster t7 v25 den hayli hayli baya düşük kasa kalitesi Casper g911 baya iyi gidip bizzat test ettim
Markanın belli sorunları aştığı doğru ama soğutma konusunda Msi, Asus ve Dell gibi olamıyor maalesef. Tasarım konusunda zaten berbatlar 14k lira verilen laptopun şık gözükmesi gerekiyor ama diğer markalarla kıyasladığımızda tasarımları çok berbat. Malzeme kalitesi kötü değil. Monster ve Casper ile kıyaslarsanız iyi, Hp'ye denk, Msi Asus Dell gibi markalara göre düşük.
Ama işte bahsettiğiniz legion 5 pro geçen satışa çıktı. Ama 18k fiyatı. Ağustos ve Eylül aylarında dolar 8,20 civarıydı o zaman ki 14k ile şuanki bir değil.Şahsen 13200tl olduğu zaman bile almadım ekran kartı 130w değil çünkü
Bakıldığında genelleme yapmazsak g911 Casper ve monster t7 v25 den hayli hayli baya düşük kasa kalitesi Casper g911 baya iyi gidip bizzat test ettim
Ama ne msi ne başkası Lenovo gibi olamaz