BobMarleyFaruk 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 997 13 Kasım 2022 #1 RAM takviyesi icin servise yollayacagim, elimde bos duran 250GB SATA SSD var. Onu da yollasam montaj yaparlar mi? Bosta yuva var mi yani?
RAM takviyesi icin servise yollayacagim, elimde bos duran 250GB SATA SSD var. Onu da yollasam montaj yaparlar mi? Bosta yuva var mi yani?
T TİTAN. 80+ Platinum Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 12,449 13 Kasım 2022 #2 BobMarleyFaruk yazmış: RAM takviyesi icin servise yollayacagim, elimde bos duran 250GB SATA SSD var. Onu da yollasam montaj yaparlar mi? Bosta yuva var mi yani? Devamı için tıklayın... Servise sorabilirsin dostum ama şöyle diyim her zaman en doğru bilgiyi veremezler benim laptopumla alakalı bana yanlış bilgi vermiştiler mesela
BobMarleyFaruk yazmış: RAM takviyesi icin servise yollayacagim, elimde bos duran 250GB SATA SSD var. Onu da yollasam montaj yaparlar mi? Bosta yuva var mi yani? Devamı için tıklayın... Servise sorabilirsin dostum ama şöyle diyim her zaman en doğru bilgiyi veremezler benim laptopumla alakalı bana yanlış bilgi vermiştiler mesela
BobMarleyFaruk 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 997 13 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 TİTAN. yazmış: Servise sorabilirsin dostum ama şöyle diyim her zaman en doğru bilgiyi veremezler benim laptopumla alakalı bana yanlış bilgi vermiştiler mesela Devamı için tıklayın... Bu modeli alan kisi sayisi da yok denecek kadar az mi ya hicbir formda cevap alamadim bununla alakali
TİTAN. yazmış: Servise sorabilirsin dostum ama şöyle diyim her zaman en doğru bilgiyi veremezler benim laptopumla alakalı bana yanlış bilgi vermiştiler mesela Devamı için tıklayın... Bu modeli alan kisi sayisi da yok denecek kadar az mi ya hicbir formda cevap alamadim bununla alakali