Neler Yeni

Öneri Acer nitro 5 AN515-55 / düşük performans + yüksek ısı

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Kasası pek kaliteli değil ama. 13 bin bütçeniz varsa Fenix'e bakın. Yoksa 11 bin civarına yurt dışından 3050 ti taş gibi laptop önerebilirim. MUX olması lazım onda, böyle sıkıntılar yaşamazsınız yani.
3050 ti baktım da 4 gb vram yetmiyor artık bazı yerlerde. Kaldı ki en az 5 sene kullanılacak bu laptop. Uzun süre gitmesi için yoksa gider 1650 ti alırdık ryzen 4.nesil ile ne ısınma olurdu ne fps derdi 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasası pek kaliteli değil ama. 13 bin bütçeniz varsa Fenix'e bakın. Yoksa 11 bin civarına yurt dışından 3050 ti taş gibi laptop önerebilirim. MUX olması lazım onda, böyle sıkıntılar yaşamazsınız yani.
Acerinde kaliteli değil bence plastik. El yakıyor oyun oynarken. Oyun dediğimde pes2021 yani. Warzone girsen Allah'a emanet oynucan. Her türlü iyi olur diye düşünüyorum monster hiç sevmem ama. 10875H bu 8 çekirdek 16thread olan. 3060 max p var birde ordan biraz umudum var

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Öyle de olsa bizzat kullanan kişi ile konusmusluğum oldu, leğen plastiği gibi diyor. Doğru, Nitro da pek kaliteli değil ama ben bu kadar parayı Monster'ın sıkıntılı modeline verip risk almazdım. 1-2 bin TL kâr edelim derken 10+ bin TL'den olabilirsiniz.

Hele ki uzun ömürden bahsederken, laptoplar sadece ekran kartından oluşmuyor...

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Öyle de olsa bizzat kullanan kişi ile konusmusluğum oldu, leğen plastiği gibi diyor. Doğru, Nitro da pek kaliteli değil ama ben bu kadar parayı Monster'ın sıkıntılı modeline verip risk almazdım. 1-2 bin TL kâr edelim derken 10+ bin TL'den olabilirsiniz.

Hele ki uzun ömürden bahsederken, laptoplar sadece ekran kartından oluşmuyor...
Monster bende sevmiyorum. O mux lazım alacağımız cihaza. Ya monster olacak yada excalibur olacak yani arası yok gibi. Böyle leş gibi performans mı olur ya 12 bine. Sistem sanki i5 7300H + 1050 ti varmış gibi hareket ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Monster bende sevmiyorum. O mux lazım alacağımız cihaza. Ya monster olacak yada excalibur olacak yani arası yok gibi. Böyle leş gibi performans mı olur ya 12 bine. Sistem sanki i5 7300H + 1050 ti varmış gibi hareket ediyor
Çift kanal RAM kullanın, öyle "leş" performans olmaz. MUX önemli bir özellik ancak kalite de yabana atılmamalı.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Çift kanal RAM kullanın, öyle "leş" performans olmaz. MUX önemli bir özellik ancak kalite de yabana atılmamalı.
Ben performansı açıkçası dediğim gibi beğenmedim. Pes 2021 de Max fan hızında 90 derece olan laptop soğutmuyordur. Ekran kartının hakkı olan fpsyi zaten alamıyoruz. 12 bin tl ye aldığım acer kaliteli değil ki neresi kaliteli mesela şuan bunun. Kaliteden kastımız nedir genel olarak ? Monster eyvallah logo basıp satıyor excalibur ? Şu dandiklerde bile mux ve bu kadar ısınıyor zaten. Kaldı ki söylediğim monster modeli şu

Hemde 3060 hem 17 3 inch. Hemde 10875H kalite ne ola ki 90 derece olduktan sonra aha ikiside 90 olsun. Neden acer tercih edelim ki mux yokken ve 2060 ve 10750h varken bir yanda 10875H 8 çekirdek 16th , 3060 max P 17.3 inch

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Bana diyecek pek bir şey kalmadı, alin madem Monster'ı. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın :)

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Bana diyecek pek bir şey kalmadı, alin madem Monster'ı. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın :)
Alternatif önerilere açığım illede alıcam demiyorum tabii ki. Kendime alıyor olsam düşünmem istediğimi alır geçerim. Sorun olursa her türlü ben hallederim. Ama bu kardeşimde olacak ve başka şehirde olacak kendisi halledemez. O yüzden kaliteli ve sorunsuz bir şey bakıyorum. Mux olursa daha iyi olur elbette.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben nitro 5 kötü dediğimde ağır linç yemiştim
Birde sizin kasa yeni işlemci yeni. Ama farkımız yok fps düşül ısı fazla insanı bilgisayardan soğutur ben soğudum şahsen açasım dahi gelmiyor
2 3 haftadır açmadım dahi duruyor öylr

Hocam durmayın iade edin uğraşmayın o leş servisle de
4600h veya 4800h işlemcili güzel bir laptop alın

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Ben nitro 5 kötü dediğimde ağır linç yemiştim
Birde sizin kasa yeni işlemci yeni. Ama farkımız yok fps düşül ısı fazla insanı bilgisayardan soğutur ben soğudum şahsen açasım dahi gelmiyor
2 3 haftadır açmadım dahi duruyor öylr
Bana excaliburu alma aceri Al deyip öneren 2 kişinin sesi çıkmıyor şuan. Soruna çözüm bulamıyoruz şimdi iade edicem ben yüksek ihtimal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Alternatif önerilere açığım illede alıcam demiyorum tabii ki. Kendime alıyor olsam düşünmem istediğimi alır geçerim. Sorun olursa her türlü ben hallederim. Ama bu kardeşimde olacak ve başka şehirde olacak kendisi halledemez. O yüzden kaliteli ve sorunsuz bir şey bakıyorum. Mux olursa daha iyi olur elbette.
Csgo gibi oyunlar oynanacaksa hayli hayli yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,181
Üyeler
163,958
Son üye
emirct
Top Bottom