Güzel bi fırın almışsınız hayırlı olsunArkadaşlar bu Laptobu 15,800 TL ye aldım iyi yapmış mıyım h.o /g.o?
Fiyat olarak özellik bakımından güzel
Güzel bi fırın almışsınız hayırlı olsunArkadaşlar bu Laptobu 15,800 TL ye aldım iyi yapmış mıyım h.o /g.o?
Acer fırınsa monsterlar HP omenlar excalibur lar cehennem mi Hayırlı olsun dostum.Güzel bi fırın almışsınız hayırlı olsun
Fiyat olarak özellik bakımından güzel
13500 e almıştımArkadaşlar bu Laptobu 15,800 TL ye aldım iyi yapmış mıyım h.o /g.o?
Kanka onlarda aşırı sıcak acerıda gördüm casperıda ikiside aynıAcer fırınsa monsterlar HP omenlar excalibur lar cehennem mi Hayırlı olsun dostum.
Evet bazı kasalar sorunlu oluyor maalesef.Kanka onlarsan aşırı sıcak acerıda gördüm casperıda ikiside aynı
Ben eski kasalarından bahsettim kanka yanlış anlaşılma olması 2022 kasalarınj bilmiyorumEvet bazı kasalar sorunlu oluyor maalesef.
Acer ile Casperı aynı dereceye sokmak çok saçmaKanka onlarsan aşırı sıcak acerıda gördüm casperıda ikiside aynı
İkiside berbat olduğu için aynı kategori olabilir ister kabul etmek iste ister etme acer ve casperın eski kasaları fırın gibiAcer ile Casperı aynı dereceye sokmak çok saçma
Fırın gibi derken kaç derecelerden bahsediyorsun ve drop oluyor mu?İkiside berbat olduğu için aynı kategori olabilir ister kabul etmek iste ister etme acer ve casperın eski kasaları fırın gibi
Yeni kasalarını bilmiyorum
Eski kasa dediğin evet 9.nesil şahsen 98 dereceleri görüyordum ama 11.nesilde böyle bir sorun yok bilmedin şey için insanlara yanlış bilgilendirme yapmamalısınİkiside berbat olduğu için aynı kategori olabilir ister kabul etmek iste ister etme acer ve casperın eski kasaları fırın gibi
Yeni kasalarını bilmiyorum
Ben değil abim kullanıyordu kanka odayı tek başına ısıtır diyim laptopun klavye hariç üzerinde elini 5 saniye tutamassın keza casperdada öyle arkadaşımda var ondada aynıFırın gibi derken kaç derecelerden bahsediyorsun ve drop oluyor mu?
Bak yazıyorum oraya yeni kasaları bilmiyorum diye bu forumda güncel olanları alıp iade edenlerde varEski kasa dediğin evet 9.nesil şahsen 98 dereceleri görüyordum ama 11.nesilde böyle bir sorun yok bilmedin şey için insanlara yanlış bilgilendirme yapmamalısın
TeşekürlerHayırlı olsun bu fiyata en iyisi