Kalitesiz, uyduruk bir marka kullandıysanız kötü performans doğaldır. Kyronaut veya mx7 öneririm.Acer Nitro 5 AN515-58-7687 AN515-58-7687 model laptopumu alalı yaklaşık 2 yıl oldu. Termal macun değişimini ve temizliğini 1 ay önce yaptırdım. İşlemcim stress testinde 95 derecelere çıkıyor. Boşta da 70 75 derecelerde geziyor. Ekran kartı iste stress testinde 100 derecelere çıkıyor.
Soğutma için tavsiyesi olan varsa bekliyorum.
tam bilmiyorum tanıdık bilgisayarcıda yaptırdım. Ama çok dandik olduğunu sanmam 20 dolardı macunun fiyatıKalitesiz, uyduruk bir marka kullandıysanız kötü performans doğaldır. Kyronaut veya mx7 öneririm.
En problemler tanıdık bilgisayarcılardır zaten. 500tlverip kendin al macununu 3-4 kez kullanırsın. Kendin yapmayıda öğren zor değil.tam bilmiyorum tanıdık bilgisayarcıda yaptırdım. Ama çok dandik olduğunu sanmam 20 dolardı macunun fiyatı
altında çalışmayan şekilde laptop soğutucu tutuyorum altı boş delikli yapıdalaptop hava alan bir konumda mi sogutucu mevcut mu bende acer sahibiyim sogutucu yok sadece stand mevcut hava boslugu olmasi icin cpu ortalama 85 falan gpu ise 65 mux switch kullaniyorum.
cihazi acip fanlari kontrol et bence o isilar normal degilaltında çalışmayan şekilde laptop soğutucu tutuyorum altı boş delikli yapıda
bios biraz dandik olduğu için bulamadım ısıya göre fan ayarını ayarlayabileceğim bir program var mıdır ?cihazi acip fanlari kontrol et bence o isilar normal degil
nitrosense kullaniyorum benbios biraz dandik olduğu için bulamadım ısıya göre fan ayarını ayarlayabileceğim bir program var mıdır ?
Hocam aynı sorun bende de vardı nitrosensden fan hızını ve gpu hızını ayarlarsanız bi nebze de olsa rahatlıyor bilgisayarbios biraz dandik olduğu için bulamadım ısıya göre fan ayarını ayarlayabileceğim bir program var mıdır ?