Çoklu Konu, Spam
- Bütçe
- 25000
aradım, taradım bu oluruma gitti (gibi)
hocam.. yapma... ama aklındakini at sen 30 u geçmiyecekse değerlendireyimMax bütçeniz nedir?
Hocam attığınız laptoptakilerin işlemciler önceki nesil, ekran kartları önceki nesil. İşlemci 12-13. nesil ekran kartı rtx 40 serisi olan laptoplar bulabilirsiniz 25 30k arasında.hocam.. yapma... ama aklındakini at sen 30 u geçmiyecekse değerlendireyim
o halde lütfen önerin hocam onlara bakayım ben bulamadım o fiyataHocam attığınız laptoptakilerin işlemciler önceki nesil, ekran kartları önceki nesil. İşlemci 12-13. nesil ekran kartı rtx 40 serisi olan laptoplar bulabilirsiniz 25 30k arasında.
25 ile 30 arasında çok fark fark olur biliyorsun değil mi sen max 30 yazsaydın önce ki konuda bizde 3050ti lı atmazdıkhocam.. yapma... ama aklındakini at sen 30 u geçmiyecekse değerlendireyim
haklısın hocam, fakat 30 lu miktarlar kesin alacağım diyebileceğim bir şey değil maalesef, o nedenle 25 demiştim25 ile 30 arasında çok fark fark olur biliyorsun değil mi sen max 30 yazsaydın önce ki konuda bizde 3050ti lı atmazdık
Veya sonradan 8 ram eklersenLenovo IP G3 15ARH7 82SB00PDTX R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo IP G3 15ARH7 82SB00PDTX R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6www.n11.com
bu bana mantıklı geldi
bu daha iyiymiş bunda 140w lenovoda 85w gpuVeya sonradan 8 ram eklersen
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Lenovo IP G3 15ARH7 82SB00PDTX R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo IP G3 15ARH7 82SB00PDTX R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6www.n11.com
bu bana mantıklı geldi
hocalarım son olarak, benim bilgisayarı almaktaki amacım okulda adobe programları (photoshop vb..), visual studio, sanal makina ile kullanmak için tabii bu miktarda bir harcama yapıp okul sonrasında da kullanmak isterim kısaca uzun yıllarca sorunsuz kafa yormayacak bir şey lazım. yaklaşık 3000tl gibi bir fark var acer ile önerdiğiniz lenovo arasında olay bu rakamlara çıktığına göre en başımı ağrıtmayacak, yıllarca götürecek kısaca almam gereken sistem hangisi olur ?Veya sonradan 8 ram eklersen
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
hocam açıkçası sonradan uğraşmamak ve üstüne daha fazla miktar harcamamak adına aman aman bir fark yok ise direkt hazır sistemi almak isterimbu daha iyiymiş bunda 140w lenovoda 85w gpu
acer servisinde taktırırsın problem olmazhocalarım son olarak, benim bilgisayarı almaktaki amacım okulda adobe programları (photoshop vb..), visual studio, sanal makina ile kullanmak için tabii bu miktarda bir harcama yapıp okul sonrasında da kullanmak isterim kısaca uzun yıllarca sorunsuz kafa yormayacak bir şey lazım. yaklaşık 3000tl gibi bir fark var acer ile önerdiğiniz lenovo arasında olay bu rakamlara çıktığına göre en başımı ağrıtmayacak, yıllarca götürecek kısaca almam gereken sistem hangisi olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam açıkçası sonradan uğraşmamak ve üstüne daha fazla miktar harcamamak adına aman aman bir fark yok ise direkt hazır sistemi almak isterim
aslında bende ki cihaz tam senlik ama öyle 5-6 sene de kullanılmaz uyguna kurtulmak istersen diye bir düşünebilirsinhocalarım son olarak, benim bilgisayarı almaktaki amacım okulda adobe programları (photoshop vb..), visual studio, sanal makina ile kullanmak için tabii bu miktarda bir harcama yapıp okul sonrasında da kullanmak isterim kısaca uzun yıllarca sorunsuz kafa yormayacak bir şey lazım. yaklaşık 3000tl gibi bir fark var acer ile önerdiğiniz lenovo arasında olay bu rakamlara çıktığına göre en başımı ağrıtmayacak, yıllarca götürecek kısaca almam gereken sistem hangisi olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam açıkçası sonradan uğraşmamak ve üstüne daha fazla miktar harcamamak adına aman aman bir fark yok ise direkt hazır sistemi almak isterim