Neler Yeni

(Acer Nitro 5 AN517-54) Alıyorum Son Karar?

s0v1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sovim ubdallahov
Çoklu Konu, Spam
Bütçe
25000
aradım, taradım bu oluruma gitti (gibi)

Acer Nitro 5 AN517-54 Intel Core i5 11400H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti Freedos 17.3" FHD​

almaya karar verdim (hala daha emin değilim markayı teknik servis olayını vs. bilmiyorum)

Asus Tuf Gaming F15 FX506HC-HN442 Intel Core I5 11400H 16 GB 512 GB SSD Rtx 3050 144 Hz Freedos 15.6" Fhd​

birde bu vardı fakat ekran kartının ti olması ve ekran boyutundan ötürü acer'i seçtim yanlış mı ettim ? daha başka tavsiyeniz var ise açığım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Max bütçeniz nedir?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam.. yapma... ama aklındakini at sen 30 u geçmiyecekse değerlendireyim
Hocam attığınız laptoptakilerin işlemciler önceki nesil, ekran kartları önceki nesil. İşlemci 12-13. nesil ekran kartı rtx 40 serisi olan laptoplar bulabilirsiniz 25 30k arasında.

s0v1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sovim ubdallahov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam attığınız laptoptakilerin işlemciler önceki nesil, ekran kartları önceki nesil. İşlemci 12-13. nesil ekran kartı rtx 40 serisi olan laptoplar bulabilirsiniz 25 30k arasında.
o halde lütfen önerin hocam onlara bakayım ben bulamadım o fiyata

ConquerorXIV

80+ Gold
hocam.. yapma... ama aklındakini at sen 30 u geçmiyecekse değerlendireyim
25 ile 30 arasında çok fark fark olur biliyorsun değil mi sen max 30 yazsaydın önce ki konuda bizde 3050ti lı atmazdık

s0v1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sovim ubdallahov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
25 ile 30 arasında çok fark fark olur biliyorsun değil mi sen max 30 yazsaydın önce ki konuda bizde 3050ti lı atmazdık
haklısın hocam, fakat 30 lu miktarlar kesin alacağım diyebileceğim bir şey değil maalesef, o nedenle 25 demiştim

ConquerorXIV

80+ Gold

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

bu bana mantıklı geldi
Veya sonradan 8 ram eklersen

ConquerorXIV

80+ Gold

s0v1m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sovim ubdallahov

bu bana mantıklı geldi
Veya sonradan 8 ram eklersen
hocalarım son olarak, benim bilgisayarı almaktaki amacım okulda adobe programları (photoshop vb..), visual studio, sanal makina ile kullanmak için tabii bu miktarda bir harcama yapıp okul sonrasında da kullanmak isterim kısaca uzun yıllarca sorunsuz kafa yormayacak bir şey lazım. yaklaşık 3000tl gibi bir fark var acer ile önerdiğiniz lenovo arasında olay bu rakamlara çıktığına göre en başımı ağrıtmayacak, yıllarca götürecek kısaca almam gereken sistem hangisi olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu daha iyiymiş bunda 140w lenovoda 85w gpu
hocam açıkçası sonradan uğraşmamak ve üstüne daha fazla miktar harcamamak adına aman aman bir fark yok ise direkt hazır sistemi almak isterim

ConquerorXIV

80+ Gold
hocalarım son olarak, benim bilgisayarı almaktaki amacım okulda adobe programları (photoshop vb..), visual studio, sanal makina ile kullanmak için tabii bu miktarda bir harcama yapıp okul sonrasında da kullanmak isterim kısaca uzun yıllarca sorunsuz kafa yormayacak bir şey lazım. yaklaşık 3000tl gibi bir fark var acer ile önerdiğiniz lenovo arasında olay bu rakamlara çıktığına göre en başımı ağrıtmayacak, yıllarca götürecek kısaca almam gereken sistem hangisi olur ?

hocam açıkçası sonradan uğraşmamak ve üstüne daha fazla miktar harcamamak adına aman aman bir fark yok ise direkt hazır sistemi almak isterim
acer servisinde taktırırsın problem olmaz

aslında bende ki cihaz tam senlik ama öyle 5-6 sene de kullanılmaz uyguna kurtulmak istersen diye bir düşünebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,818
Üyeler
160,607
Son üye
skyler
Top Bottom