Leonard 80+ Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim İsmail Öztürk Dün, 20:45 #1 Herkese selamlar. Acer Nitro 5 Ek ram ve Ssd taktırırsak garanti dışında kalır mı? Acer servisi takar mı? Ram ve ssd önerir misiniz?
Herkese selamlar. Acer Nitro 5 Ek ram ve Ssd taktırırsak garanti dışında kalır mı? Acer servisi takar mı? Ram ve ssd önerir misiniz?
M MehmetAli0055 80+ Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 102 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim Mehmet Ali Koç Dün, 20:54 #2 Kalmıyor rami üstündekinin aynısından alırsan sıkıntı yaşamazsın ssd önerileri yaparlar Upvote 0 Downvote
endoplazmiketikulum 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 714 Dahası Reaksiyon skoru 246 İsim Mahir Cengiz Dün, 20:57 #3 Leonard yazmış: Herkese selamlar. Acer Nitro 5 Ek ram ve Ssd taktırırsak garanti dışında kalır mı? Acer servisi takar mı? Ram ve ssd önerir misiniz? Devamı için tıklayın... Hocam son zamanlarda sıkıntı çıkarıyorlar diye duydum müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek en doğrusu olur. Upvote 0 Downvote
Leonard yazmış: Herkese selamlar. Acer Nitro 5 Ek ram ve Ssd taktırırsak garanti dışında kalır mı? Acer servisi takar mı? Ram ve ssd önerir misiniz? Devamı için tıklayın... Hocam son zamanlarda sıkıntı çıkarıyorlar diye duydum müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek en doğrusu olur.
Leonard 80+ Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim İsmail Öztürk Bugün, 15:40 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 endoplazmiketikulum yazmış: Hocam son zamanlarda sıkıntı çıkarıyorlar diye duydum müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek en doğrusu olur. Devamı için tıklayın... İletişim numaralarını bulamadım. Mail adreslerini biliyor musunuz? Upvote 0 Downvote
endoplazmiketikulum yazmış: Hocam son zamanlarda sıkıntı çıkarıyorlar diye duydum müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek en doğrusu olur. Devamı için tıklayın... İletişim numaralarını bulamadım. Mail adreslerini biliyor musunuz?