Neler Yeni

Acer nitro 5 ips panel sorunlu mu?

soulte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Revan
IMG_20240301_024100.jpg
Öncelikle herkese iyi forumlar iyi akşamlar.Yakın zamanda Acer nitro 5 Rtx 4050 olan modelini satın aldım.Daha önce hiç ips panel kullanmadım.bu kadar ışık huzmesi sizce normal midir problemli midir?Teşekkürler

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Master yi
Alıntıyı görüntüleÖncelikle herkese iyi forumlar iyi akşamlar.Yakın zamanda Acer nitro 5 Rtx 4050 olan modelini satın aldım.Daha önce hiç ips panel kullanmadım.bu kadar ışık huzmesi sizce normal midir problemli midir?Teşekkürler
Benim 12 yıllık monitör bunun gibi bide saatlerce oyun oynarım pek normal gibi gelmedi bana

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Esen
Normal takılma bu kadar. Kamerada zaten daha da fazla gözüküyor bunlar.

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Master yi
Sanki alt tarafı biraz fazla gibi geldi bana hani normalde olur haafif hafif ama fazla gibi ekranın ortasına kadar beyaz ışık var nerdeyse

soulte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Revan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekrana biraz ters açıdan bakınca ortasında sanki dairesel bi ışık var gibi duruyor ha bunu normalde farkediyor muyum etmiyorum ama kurgu işlerinde sıkıntı çıkarmaz inşallah

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Esen
Hocam ekrana biraz ters açıdan bakınca ortasında sanki dairesel bi ışık var gibi duruyor ha bunu normalde farkediyor muyum etmiyorum ama kurgu işlerinde sıkıntı çıkarmaz inşallah
1709251044839.png

Buda benim monitorun görüntüsü. kamerada daha da patlıyor bu köşeler. normalde böyle gözükmüyorlar ve normal dediğim gibi

Top Bottom