Benim 12 yıllık monitör bunun gibi bide saatlerce oyun oynarım pek normal gibi gelmedi banaAlıntıyı görüntüleÖncelikle herkese iyi forumlar iyi akşamlar.Yakın zamanda Acer nitro 5 Rtx 4050 olan modelini satın aldım.Daha önce hiç ips panel kullanmadım.bu kadar ışık huzmesi sizce normal midir problemli midir?Teşekkürler
Sanki alt tarafı biraz fazla gibi geldi bana hani normalde olur haafif hafif ama fazla gibi ekranın ortasına kadar beyaz ışık var nerdeyseNormal takılma bu kadar. Kamerada zaten daha da fazla gözüküyor bunlar.
Hocam ekrana biraz ters açıdan bakınca ortasında sanki dairesel bi ışık var gibi duruyor ha bunu normalde farkediyor muyum etmiyorum ama kurgu işlerinde sıkıntı çıkarmaz inşallahNormal takılma bu kadar. Kamerada zaten daha da fazla gözüküyor bunlar.
Hocam ekrana biraz ters açıdan bakınca ortasında sanki dairesel bi ışık var gibi duruyor ha bunu normalde farkediyor muyum etmiyorum ama kurgu işlerinde sıkıntı çıkarmaz inşallah
Sagolun hocam teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Buda benim monitorun görüntüsü. kamerada daha da patlıyor bu köşeler. normalde böyle gözükmüyorlar ve normal dediğim gibi