Neler Yeni

Acer Nitro 5 Kurulumdan Sonra Yapılması Gerekenler ?

CihanK23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cihan
Ürün: Acer nitro 5 an515-58-55rh

16gb(16×1)ddr4 ram

İ5 12500h işlemci

Rtx 3060 ekran kartı

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir pc almıştım. Win 11 kurulumuda yaptım. Şuanda windows update guncellemesini yapiyor. Kurulumdan sonra yapilmasi gerekenler hakkinda tavsiyeniz var mı? Örneğin; bilgisayarın donanım testini nasıl yapabilirim? Acer care center var sanırım, işe yarar mı test açısindan.

Bunun haricinde hangi testleri yapmami önerirsiniz. Bütun bunlari yapip rahatça pc yi kullanmaya baslamak istiyorum.

Birde ben update yaptim acerin sayfasında model için bir sürü sürücü yer alıyor. Bunların hepsini indirmeye gerek var mı? Update yeterli olur mu?

Şunu indir kur işine yarar dediğiniz şeyleride yazarsanız hem başka arkadaşlara hemde bana yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkür ederim şimdiden...

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
eğer bütün driverlerini kurduysan msi afterburner yazılımı aracılığıyla oyun esnasında sıcaklık değerlerine bakmanı öneririm, windows 11 ben de kullanıyorum ilk kurulduğunda bilgisayara instagram, tiktok, skype, teams benzeri programlar kurulu geliyor bana kalırsa bunları kaldırmadıysan kaldır gereksiz yer işgal etmesinler.

Top Bottom