Yardım Acer nitro 5 mi Hp victus 16 mı

days2608

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15

14-16 k arası önerilerde bulunursanız sevinirim

Asus Tuf Gaming F15 FX506HC-HN375 i5-11400H 8 GB 512 GB RTX3050 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar 16.549,00 TL yerine 15.689,00 TL

Buda bir seçenek

14-16 k arası önerilerde bulunursanız sevinirim
Arkadaşın attığı asus daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcısı sıkıntı çıkartmasın
Gamers arena kanka sitesinden de gidip alabilir çok güzel bir cihaz zaten

Ben de ikisi arasında kalmıştım. Seçimim Acer nitro 5 ten yana oldu şuanda o laptop üzerinden yazıyorum. Hp victus'u almamamın nedeni ekranda sallanma sorunu olması ve birkaç kişiden olumsuz yorum aldım hp laptoplarla ilgili. Acer nitro 5 ten memnunum alınabilir bir laptop ayrıca 144 hz ekran ve 512 gb ssd var (Victus'ta 256 gb)

Bilgim yok puanı yüksek fiyatına karta göre taksit seçenekleri de var
n11 de bide kupon falan var 100 TL almak istersen ona da bak
tamamdır teşekkürler

Bu laptobun gtx 1650 olan modeline bakmıştım. Isınma sorunu var diyorlardı.

Ben de ikisi arasında kalmıştım. Seçimim Acer nitro 5 ten yana oldu şuanda o laptop üzerinden yazıyorum. Hp victus'u almamamın nedeni ekranda sallanma sorunu olması ve birkaç kişiden olumsuz yorum aldım hp laptoplarla ilgili. Acer nitro 5 ten memnunum alınabilir bir laptop ayrıca 144 hz ekran ve 512 gb ssd var (Victus'ta 256 gb)
ısınma oluyor mu bide sonradan ram ekledin mi

Son düzenleme:
tamamdır teşekkürler

ısınma oluyor mu bide sonradan ram ekledin mi
Alalı 1.5 hafta oluyor. Sadece cs:go yükledim bilgisayara ve ısınma olmuyor. İnternetten baktığımda ısıma ile ilgili olumsuz yorum görmedim zaten. Ram eklemedim 8 GB ram olarak kullanıyorum. Ama eklemek istersen ekstra bir slot var diye biliyorum.

Alalı 1.5 hafta oluyor. Sadece cs:go yükledim bilgisayara ve ısınma olmuyor. İnternetten baktığımda ısıma ile ilgili olumsuz yorum görmedim zaten. Ram eklemedim 8 GB ram olarak kullanıyorum. Ama eklemek istersen ekstra bir slot var diye biliyorum.
garantiyle alakalı sıkıntı olur mu ram konusunda bir bilgin var mi

Bütçen varsa atılan tufa veya buna bakman daha mantıklı olur.

Bu laptobun gtx 1650 olan modeline bakmıştım. Isınma sorunu var diyorlardı.
2020 kasaları ısınma sorunlu, atılan model 2021 kasa ısınma yönünde fazla kötü bir model değil.
garantiyle alakalı sıkıntı olur mu ram konusunda bir bilgin var mi
Zarar vermediğin sürece ekleyebiliyorsun.

Geri