HJurkan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Hürkan Düzenli
Acer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QBCEY.005 Kullanıyorum.
SSD 512GB olduğundan Update Etmek İçin Araştırmaya başladım.
Doğru Yanlış Bisürü Bilgi Edindim Ve Şuan M2 Almaya Korkar Oldum.
Öncelikle Hikayeye Başlıyorum.
İlk Bulduğum Kaynak Buydu Ve Bundan Sonra M2 Slot kısmı için Bilgisayarımı Açıp Baktığımda
Ram sağ tarafındaki Slot Boştu Evet Ama Videodaki Adam Oradan Bahsettigi Üzere m2 nvme Desteklemiyor Gibi bişey anlayıp bir bilene Gittim.
Bu Video ile Sata Almamı Tavsiye Etti Riske Girmemem İçin Sonra Araştırmama Devam ettikçe Yabancı bireylerin Alıp Taktığını Görmüş Oldum ve bu videoları attım
Sizce SDD M2 Mİ SATA Mİ ?
Samsung 870 QVO SATA III 2.5", 2 TB SSD, 560 MB/sn Okuma, 530 MB/sn Yazma , MZ-77Q2T0
Öncelikle Hikayeye Başlıyorum.
Ram sağ tarafındaki Slot Boştu Evet Ama Videodaki Adam Oradan Bahsettigi Üzere m2 nvme Desteklemiyor Gibi bişey anlayıp bir bilene Gittim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QBCEY.005 Kullanıyorum.
Öncelikle Hikayeye Başlıyorum.İlk Bulduğum Kaynak Buydu Ve Bundan Sonra M2 Slot kısmı için Bilgisayarımı Açıp Baktığımda
Bu Video ile Sata Almamı Tavsiye Etti Riske Girmemem İçin Sonra Araştırmama Devam ettikçe Yabancı bireylerin Alıp Taktığını Görmüş Oldum ve bu videoları attım