;(değil amını yurdunu allahını milletini siktiğim değil değil
Bu arkadaşı reportladım ban yer umarım.değil amını yurdunu allahını milletini siktiğim değil değil
Modlar çalışıyor. Adam yok olmuş. Nitro 5 güzel laptop 27k olan 140w 3060lısı yenur.Bu arkadaşı reportladım ban yer umarım.
Monster kullanmıştım kronik sorunu çok vardı iade verdim geri. Acer nitro serisi alınabilir en azından monster markasından iyidir.Modlar çalışıyor. Adam yok olmuş. Nitro 5 güzel laptop 27k olan 140w 3060lısı yenur.
Getirtilen ürünlere logo basıp yerli yapıyorlar. Tabii buna yerli mal denirse. Malzeme kalitesi olarak Casper markasından iyi ama Acer, ASUS, MSI, GameGaraj gibi markalar kadar da kaliteli değil. Sıcaklık konusunda markanın kullandığı ısı boruları maalesef kalite değil. Yani kolay kolay yüksek dereceleri görebiliyordum. Özellikle giriş seviyesi cihazlarına koyduğu ekranlar 60Hz ve kaliteli değil. Monster özellikle 14-15K arasında önerilebilirim çünkü bu fiyatta ya Casper var ya da Monster var. Bazen büyük markaların kronik sorunlu modelleri de bulunabiliyor. Kısacası bütçeye bakılarak önerilmeli. Kesinlikle üst düzey bütçelerde önerilmesini tasdik etmiyorum. Siz bunu monster kullanan birisine atsanız söyleseniz muhtelemen "bende olmadı" "kronik hiç yaşamadım" "ısınma problemi yaşamadım" gibi cümleler kuracaklardır ve monsteri savunurlar bu kişiler monsteri kullandıkları için savunma tarafına geçiyorlar genel olarak öyledir.Sorun neydi Monster laptop da?