Neler Yeni

Acer nitro 5 tekrar almalimiyim ?

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b

Bu cihazi 1 hafta once aldim sonra cihaz acilmamaya basladi bir anda. Arastirdigimda Acer'lerde bu sorun oluyormus, anlamadim her neyse. Cihazi iade ettim fakat cihazdan cok memnun oldugum icin tekrar ayni cihazi almayi dusunuyorum, sizce alınır mı? Tekrar ayni sorun olur mu, bu sorunu yasayan oldu mu hiç?

TİTAN.

80+ Platinum

Bu cihazi 1 hafta once aldim sonra cihaz acilmamaya basladi bir anda. Arastirdigimda Acer'lerde bu sorun oluyormus, anlamadim her neyse. Cihazi iade ettim fakat cihazdan cok memnun oldugum icin tekrar ayni cihazi almayi dusunuyorum, sizce alınır mı? Tekrar ayni sorun olur mu, bu sorunu yasayan oldu mu hiç?
Teknoloji şans işidir dostum keşke değişim isteseydin

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alırsan ve yine aynı sorunu yaşarsan iade edersin. Acer hakkında herkesin yorumu olumlu olmuyor zaten.

Amazonda zaten kutuyu eksiksiz kargolayıp laptopa zarar vermezsen 30 gün hakkın oluyor geri iade için.

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alırsan ve yine aynı sorunu yaşarsan iade edersin. Acer hakkında herkesin yorumu olumlu olmuyor zaten.

Amazonda zaten kutuyu eksiksiz kargolayıp laptopa zarar vermezsen 30 gün hakkın oluyor geri iade için.
Persembe gunu iade ettim cihazi tahmini ne zaman para iadesi yapilir

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kadir Danacı
aynı modelin 3050ti ve 3070ti modelini de kullandım ;

3050ti model için herhangi bir sorun yaşamadım biraz sıcak çalışıyor harici bir sorunum yok

3070ti modeli için iade ettim etmeseydim kışın odamda soba olarak kullanırım diye düşünüyordum aşırı ısınıyordu 5dk oyun oynadım 97-98 lere dayanıyordu

ama tabi acer uygun fiyata satılıyo zaten bu modeller için max 3060 a kadar alınır acer nitro 5 üzerini almanızı önermem 3000 serisi için 4000 serisi için kullandığım olmadı

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
aynı modelin 3050ti ve 3070ti modelini de kullandım ;

3050ti model için herhangi bir sorun yaşamadım biraz sıcak çalışıyor harici bir sorunum yok

3070ti modeli için iade ettim etmeseydim kışın odamda soba olarak kullanırım diye düşünüyordum aşırı ısınıyordu 5dk oyun oynadım 97-98 lere dayanıyordu

ama tabi acer uygun fiyata satılıyo zaten bu modeller için max 3060 a kadar alınır acer nitro 5 üzerini almanızı önermem 3000 serisi için 4000 serisi için kullandığım olmadı
Dostum benimde isi sikintim yoktu rdr2 en fullde 80i gecmiuor islemci fanlar otoda ekran karti 80 gormuyodu bile

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
Adamlar size uygulamadan mesaj atıyorlar. Bana 10 günde iade mesajı gelirken 7 gün içinde de kartıma parası yatırıldı.
24 kasimi kaciracaz ozaman ya iyi olmadi hic

Top Bottom