Geldi mi hocam sizin laptop?uyandırayım son 17 stok.
geldi hocam ufak inceleyip kardeşime verdim malzeme kalitesi çok hoşuma gitti bi kaç el oyun attım ısınmıyor.klavye düzeni ergonomisi ışıklandırması falan oldukça iyi.Geldi mi hocam sizin laptop?
aynı fiyat zaten sadece stok azaldı son 17. alın aldırın taş gibi laptopİndirim ne kadar aynı fiyat gözüküyor?
Hayırlı olsun hocam.geldi hocam ufak inceleyip kardeşime verdim malzeme kalitesi çok hoşuma gitti bi kaç el oyun attım ısınmıyor.klavye düzeni ergonomisi ışıklandırması falan oldukça iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı fiyat zaten sadece stok azaldı son 17. alın aldırın taş gibi laptop
bu daha çok hoşuma gidiyorHP Victus Laptop 16 - S0014NT AMD Ryzen 7-7840HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Mika Gümüş 7Z4M5EA - HP Sto
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16 - S0014NT AMD Ryzen 7-7840HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Mika Gümüş 7Z4M5EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargowww.hpstore.com.tr
140 wattEkran kartı kaç w bunun
Çok iyi fiyat param olsa alırdım Acer da bu işi yapıyor tek geçerim valla laptop da140 watt
bende şu an hp victus 16-s0050nt modeli var. Buna geçmeye değer mi ?Çok iyi fiyat param olsa alırdım Acer da bu işi yapıyor tek geçerim valla laptop da