Neler Yeni

🔥🔥Acer Nitro AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Laptop 36.699TL ( Stok )🔥🔥

Amaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet
Işık sızmasına dikkat etmedim ancak bir tane yeşil ölü pixel var bendede. Üst kenara yakın olduğu için görmezden geleceğim. İade ile uğraşmaya üşendim açıkçası. Sonradan artar diyenlerde var bu renkli ölü pixeller için. Tam bilgisi olan var mı?

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Işık sızmasına dikkat etmedim ancak bir tane yeşil ölü pixel var bendede. Üst kenara yakın olduğu için görmezden geleceğim. İade ile uğraşmaya üşendim açıkçası. Sonradan artar diyenlerde var bu renkli ölü pixeller için. Tam bilgisi olan var mı?
İstersen değişim talep et.

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
şuan aynı fiyat ortalamasında daha iyi bir laptop yokmu, alacağım 3 ay ertelemeli 3 ayın sonunda açacağım şuan için ihtiyacım yok ileri için alıyorum, bana şuan bu fiyata bundan iyisi yok diyebilirmisiniz ve bu cihazın normalde ederi nedir

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
can
şuan aynı fiyat ortalamasında daha iyi bir laptop yokmu, alacağım 3 ay ertelemeli 3 ayın sonunda açacağım şuan için ihtiyacım yok ileri için alıyorum, bana şuan bu fiyata bundan iyisi yok diyebilirmisiniz ve bu cihazın normalde ederi nedir
aynı ayarda msı asusların üst seri laptopları 45-50k civarı hocam kendin karar ver

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
3 ay ertelemeli aldım sisteme ilk taksit yansımış 3 ay sonra yansıması gerekirken onla uğraşıyorum

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
Bildiğim kadarıyla o yansıyan ilk taksit değil, peşinat tutarı oluyor bir bakın derim tekrar
ilk taksit tutarı olarak yansımış gelecek dönem ödemelerindede direk taksit tutarları var ertleme ile alakalı bir şey yok, yapıkredi üzerinden çağrısını açtılar dönüş bekliyorum, HB bankanız kaynaklı bir problem olabilir bizden ertelemeli olarak satın almışsınız diyor, kullandığım kartta HB yapıkredi ile anlaşmalı olan yeni kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

tutar yüksek olmasa problem değilde ona göre planlama yapmıştım

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
20 saatte kargo geldi kutusunu açmıyacağım

Aykut D.

80+ Gold
Ekranda kabarma vardı garantiye yolladık :d .

heroistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kahraman Enes Özçelik
ilk taksit tutarı olarak yansımış gelecek dönem ödemelerindede direk taksit tutarları var ertleme ile alakalı bir şey yok, yapıkredi üzerinden çağrısını açtılar dönüş bekliyorum, HB bankanız kaynaklı bir problem olabilir bizden ertelemeli olarak satın almışsınız diyor, kullandığım kartta HB yapıkredi ile anlaşmalı olan yeni kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

tutar yüksek olmasa problem değilde ona göre planlama yapmıştım
Aynı sorun bendede oldu yapıkredi ile görüştüm kayıt açtılar yanıt bekliyorum

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik

Ekler

• IMG_9877.jpeg