Işık sızmasına dikkat etmedim ancak bir tane yeşil ölü pixel var bendede. Üst kenara yakın olduğu için görmezden geleceğim. İade ile uğraşmaya üşendim açıkçası. Sonradan artar diyenlerde var bu renkli ölü pixeller için. Tam bilgisi olan var mı?
İstersen değişim talep et.Işık sızmasına dikkat etmedim ancak bir tane yeşil ölü pixel var bendede. Üst kenara yakın olduğu için görmezden geleceğim. İade ile uğraşmaya üşendim açıkçası. Sonradan artar diyenlerde var bu renkli ölü pixeller için. Tam bilgisi olan var mı?
aynı ayarda msı asusların üst seri laptopları 45-50k civarı hocam kendin karar verşuan aynı fiyat ortalamasında daha iyi bir laptop yokmu, alacağım 3 ay ertelemeli 3 ayın sonunda açacağım şuan için ihtiyacım yok ileri için alıyorum, bana şuan bu fiyata bundan iyisi yok diyebilirmisiniz ve bu cihazın normalde ederi nedir
Bildiğim kadarıyla o yansıyan ilk taksit değil, peşinat tutarı oluyor bir bakın derim tekrar3 ay ertelemeli aldım sisteme ilk taksit yansımış 3 ay sonra yansıması gerekirken onla uğraşıyorum
ilk taksit tutarı olarak yansımış gelecek dönem ödemelerindede direk taksit tutarları var ertleme ile alakalı bir şey yok, yapıkredi üzerinden çağrısını açtılar dönüş bekliyorum, HB bankanız kaynaklı bir problem olabilir bizden ertelemeli olarak satın almışsınız diyor, kullandığım kartta HB yapıkredi ile anlaşmalı olan yeni kartıBildiğim kadarıyla o yansıyan ilk taksit değil, peşinat tutarı oluyor bir bakın derim tekrar
Kutusunu açsanız problem olmaz, sadece işletim sistemi kurmayın işletim sistemi kurunca genelde iadede zorluk çıkarıyorlar haricinde problem yaşamazsınız20 saatte kargo geldi kutusunu açmıyacağım
Aynı sorun bendede oldu yapıkredi ile görüştüm kayıt açtılar yanıt bekliyorumilk taksit tutarı olarak yansımış gelecek dönem ödemelerindede direk taksit tutarları var ertleme ile alakalı bir şey yok, yapıkredi üzerinden çağrısını açtılar dönüş bekliyorum, HB bankanız kaynaklı bir problem olabilir bizden ertelemeli olarak satın almışsınız diyor, kullandığım kartta HB yapıkredi ile anlaşmalı olan yeni kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:
tutar yüksek olmasa problem değilde ona göre planlama yapmıştım
Hocam bana gelen cevap bu iade edeceğim büyük ihtimalle ödemeler sıkışacakAynı sorun bendede oldu yapıkredi ile görüştüm kayıt açtılar yanıt bekliyorum