Acer Nitro i5 12500h Rtx3050ti vs Asus TUG i5 11400h rtx3050ti

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Bu iki laptoptan birini almayı düşünüyorum. Acer'ın ram'i 8gb ona ram eklemesi yapacağım işlemcisi de daha iyi ama Acer'ların ısındığını kasasının kötü olduğunu duydum. Hangisini önerirsiniz?

Bu iki laptoptan birini almayı düşünüyorum. Acer'ın ram'i 8gb ona ram eklemesi yapacağım işlemcisi de daha iyi ama Acer'ların ısındığını kasasının kötü olduğunu duydum. Hangisini önerirsiniz?
ben acer alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem bu fiyata en iyisi bence hem bu kasalar daha iyi güzel ısı sıkıntısı olmaz pek fazla

Acer derim. Soğutma olarak da iyi diye biliyorum o modeli.

Acer tabii ki.

Asusun f15 serisi alınmaz

@Fettah Özalp @55superx @OrkunJJ ram öneriniz var mıdır? Benim bildiğim cihazdaki ramin birebir aynısı alınmalı ama farklı alıp takanlar olmuş.
Bende de Acer Nitro 5 var. Ben 2x16GB taktıydım aldığımda.
Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B08GSTF5NJ?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Daha ucuza ram almak istersen Amazon da Patriot marka ramler geldi. Fiyatları TR piyasasına göre fazlasıyla uygun. Patriot marka 2x16 da alabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,691
Üyeler
184,479
Son üye
hkn16954
Geri