Acer nitro ısınırmı ???

Kaanwqade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
98
Acer nitro 5 16 GB ram İ5 11400h rtx 3050 ti ısınırmı pek soğutucuda Alicam yazın kış geldiği için gerek olmicak diye düşünüyorum ayrıca valorant düşükte kaç. Fps

Acer nitro 5 16 GB ram İ5 11400h rtx 3050 ti ısınırmı pek soğutucuda Alicam yazın kış geldiği için gerek olmicak diye düşünüyorum ayrıca valorant düşükte kaç. Fps
Bütçe?

Her loptop masa üstüne göre daha fazla ısınır performansı bilmiyorum ama imkanın varsa masaüstü var ama ben aynı yerde PC kullanmam diyosan orası baska

Her loptop masa üstüne göre daha fazla ısınır performansı bilmiyorum ama imkanın varsa masaüstü var ama ben aynı yerde PC kullanmam diyosan orası baska
Kral masaüstü yazmayın ya laptop soruyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral masaüstü yazmayın ya laptop soruyoruz
Kral bütçe 17500 Asus Lenovo önerme valla almicam Acer laptop var normal iş için ısınma yok gaming Laptopları ni merak ettim Acer Alicam yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,610
Üyeler
189,638
Son üye
Soys Minecraft
Geri