Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu başlığında yazdım dostum.panel tipi nedir? Ben bulamadım?
Konu başlığında yazdım dostum.panel tipi nedir? Ben bulamadım?
240hz.Arkadaşlar 144'ten 165 veya 165ten 180 e anlarım da 144'ten 240 nasıl olabiliyor? Pek inandırıcı gelmiyor bana. Direkt 240hz değil mi şimdi bu anlamadım?
hocam oc versiyon diyorlar nasıl 240 hz ghosting falan yapar demişti yukarda biri240hz.
Herkes bir şeyler söylüyor dostum. Kaynağı varsa inanabiliriz. Tahmin yürütüyorsa pek doğru değildir.hocam oc versiyon diyorlar nasıl 240 hz ghosting falan yapar demişti yukarda biri
İbrahim hocam sagol fırsat icin, ben diğer monitör ile karsılastırıyordum senin fikrin nedir?Herkes bir şeyler söylüyor dostum. Kaynağı varsa inanabiliriz. Tahmin yürütüyorsa pek doğru değildir.
Bu dün paylaştığım monitör bende almıştım iptal edip 240hz olanı aldım. Fikrim bu dostum.İbrahim hocam sagol fırsat icin, ben diğer monitör ile karsılastırıyordum senin fikrin nedir?
konudaki vs diğeri
https://www.amazon.com.tr/Acer-Monitörü-FreeSync-Teknoloji-Yenileme/dp/B09TQ5D6PG/ref=sr_1_842?qid=1675715761&refinements=p_n_deal_type:26902948031&s=computers&sr=1-842
Hayır.bu monitörün yüksekliği ayarlanabiliyor mu? aşağı yukarı
tüh ya ayarlıyabilmenin bir yolu var mı peki? farklı aletlerle kol gibi hiç monitörüm olmadığından bilmiyorumHayır.
Bitti mi ? O yüzden yaptın sanırım ? Ben yanlışlıkla kendim yaptım zannettim pardon. İndirim bitmiş sanırım.