tamam olacağım yardımlarınız için teşekkürler4208 TL ver ol hocam. 8 TL ye üye ol
tamam olacağım yardımlarınız için teşekkürler4208 TL ver ol hocam. 8 TL ye üye ol
bakacağız bakalım nasıl çıkacakKnk ghosting i geç yırtılma çok fazlA olur göz ağrır bide bulanık oluyo ghosting de oluyo tabi ve sadece 40hz oc ile bu 40hzi göz ile rahat bi şekilde fark edebiliyosam 100hzi duşünemiyom
Daha ucuza North Bayou F80 alırsın gerek yok.Bu ürüne karar vermem için bana yardım et: RICOO PC Monitör Masa Tutucu Döndürülebilir Eğilebilir Tam Hareketli (TS8711) Evrensel 15-30 inç (8 kg'a kadar, VESA 100 x 100) Bilgisayar Ekran Standı Mekanik Yay https://www.amazon.com.tr/dp/B07DDM...GY&ref_=cm_sw_r_apann_dp_XVV49SZ93K7XAMH3XSSM
Bu kol alınır mı bu ürünün yanında
Alınır ama nb f80 yada sahibindenden bakabilirsin sıfır satiyolarBu ürüne karar vermem için bana yardım et: RICOO PC Monitör Masa Tutucu Döndürülebilir Eğilebilir Tam Hareketli (TS8711) Evrensel 15-30 inç (8 kg'a kadar, VESA 100 x 100) Bilgisayar Ekran Standı Mekanik Yay https://www.amazon.com.tr/dp/B07DDM...GY&ref_=cm_sw_r_apann_dp_XVV49SZ93K7XAMH3XSSM
trde invision al yurtdışından aldık forum olarak baya kaliteli 700 civarına bulabilirsin yanlış hatırlamıyosun @Ckribrahim satıyorduBu ürüne karar vermem için bana yardım et: RICOO PC Monitör Masa Tutucu Döndürülebilir Eğilebilir Tam Hareketli (TS8711) Evrensel 15-30 inç (8 kg'a kadar, VESA 100 x 100) Bilgisayar Ekran Standı Mekanik Yay https://www.amazon.com.tr/dp/B07DDM...GY&ref_=cm_sw_r_apann_dp_XVV49SZ93K7XAMH3XSSM
Hocam 240 hz ıps panel dimi zaten sipariş ettim de Bi sıkıntı çıkarsa iade ederim 30gün süresi varmışArkadaşlar uzun zamandır indirimler paylaşıyorum. Daha önce sizlerden hiç bir şey istemedim. Bu kez istiyorum. Ürünü alacak arkadaşlardan özellikle istiyorum bu ürünün değeri en düşük 5500 6000 TL civarında. Beni kırmayıp bu ürünü satın aldığınızda elde ettiğiniz indirim sayesinde deprem bölgesine yardım yaparsanız çok sevinirim. Bunu sizden rica ediyorum. Bunu alacak imkanınız varsa 100 200 TL demeyin HepsiBurada üzerinden veya Trendyol üzerinden destek kartı satın alın. Tek isteğim bu. Teşekkürler.
Yanlış anlaşılmaması için destek kartı linkini atmıyorum. Çünkü bir sürü sahte internet siteleri çıktı. Hepsiburada veya trendyola destek kartı yazdığınızda çıkıyor oradan alabilirsiniz.
Ürün Linki
ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu arada diğer monitörü iptal edip bunu aldım.
müşteri hizmetleri de 240hz olduğunu açıklamanın yanlış olduğunu belirtti sorun olmazHocam 240 hz ıps panel dimi zaten sipariş ettim de Bi sıkıntı çıkarsa iade ederim 30gün süresi varmış
DP240 hz dp kablosuyla mı alırız hdmi mı? Bi'tık cahilimde bu konuda Özellikleri için Epey'den yada kendi sitesinden teyit edebilirsiniz.
ipspanel tipi nedir? Ben bulamadım?