Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer nitrolardaki bu tuş ne işe yarıyor?

TunaFLİX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tuna ÖZALP
Dostlar yakın zamanda Acer Nitro bir laptop edindim seçimde yardımcı olan @gokhan.url isimli arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim
Klavyede 7 tuşunun üstünde numlockunsa solunda kalan bu garip logolu tuş nedir ne işe yarar ayrıca bilgisi olan var mı ben bu cihazın fan gibi şeylerin yönetildiği arayüze nasıl erişebilirim?

Ekler

• images (37).jpeg
    images (37).jpeg
    46.9 KB · Hit: 645
Son düzenleme:

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
o ne demekmiş

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Nitro Sense programının kısayol tuşu o. Nitro Sense'den bir çok ayar yapabilirsin.

TunaFLİX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tuna ÖZALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nitro Sense programının kısayol tuşu o. Nitro Sense'den bir çok ayar yapabilirsin.
Daha önce basmıştım ama açılan bir şey yoktu o sırada windows 10 deneme sürümü kuruluydu ve güncellemeleri yapıyordu yeni yeni ayrıyetten nitrosense kurmalı mıyım biosu güncellemek yazılıma etki eder mi?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Daha önce basmıştım ama açılan bir şey yoktu o sırada windows 10 deneme sürümü kuruluydu ve güncellemeleri yapıyordu yeni yeni ayrıyetten nitrosense kurmalı mıyım biosu güncellemek yazılıma etki eder mi?
Nitro Sense'in yüklü gelmesi lazım, yüklü değil ise kısayol tuşu ile açılmaması normal.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
herhangi bir sorun varsa yardımcı olabilirim D diskinde driverlar kurulu olarak geliyor orada nitro sense uygulaması var onu kurarsan o tuşa bastığında nitro sense açılır fan ayarı falan yapılıyor amd catalyst control center da indirmeni öneririm ben v-sync i nvidia denetim masasından açamadım bu uygulamadan açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca benim bilgisayarda bir sıkıntı var oyun başlangıcında alt tab atıp oyuna geri girersem 2-3 saniyelik ekran gg karıncalanma oluyor bu durumu çözemedim ekran kartı sıkıntılı geldi ama şu anlık garantiye gönderecek kadar bir durum yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,679
Üyeler
163,535
Son üye
MustafaSaid
Top Bottom