Acer Swift 3'ün fan çıkışı monitöre zararlı mı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
18,695
Linkteki modeli MediaMarkt'ta inceledim. Her şeyiyle beğendiğim bir model oldu fakat fan çıkışını ekrana doğru vermişler, o bölge el sürülmeyecek derecede ısınmıştı.

1659967491554.png

Uzun vadede bu ısı monitörde ve ekran çerçevelerinde problem yaratır mı? İnternette sararma yapabileceğine dair yorumlar gördüm. Sizlerin görüşü nedir? Teşekkürler.

@Carl-S @Furkan Karagülle

Hocam tahminimce olabilir.
Bir kaç Dell model vardı diye biliyorum bazıları böyle sorun olmuştu diye biliyorum

sorun olsa oraya koymazlardı muhtemelen. bazı lenovo bilgisayarların fan kısmı böyle. sorun çıkardığını görmedim,duymadım,bilmiyorum.

Sararma olabilir. Ekran zamanla hasar alabilir. Saçma bir tasarım olmuş.

Hocam tahminimce olabilir.
Bir kaç Dell model vardı diye biliyorum bazıları böyle sorun olmuştu diye biliyorum

sorun olsa oraya koymazlardı muhtemelen. bazı lenovo bilgisayarların fan kısmı böyle. sorun çıkardığını görmedim,duymadım,bilmiyorum.
Teşekkürler yorumlar için :) Şimdi Teknoseyir incelemesinde denk geldim, sıcaklık haritasıyla göstererek bahsetmiş ve zaman içinde ekran plastiğinde sorun çıkarabilir demiş. Ekranın kendisiyle alakalı bir şey dememiş.

(Zaman ayarlı video)

Teşekkürler yorumlar için :) Şimdi Teknoseyir incelemesinde denk geldim, sıcaklık haritasıyla göstererek bahsetmiş ve zaman içinde ekran plastiğinde sorun çıkarabilir demiş. Ekranın kendisiyle alakalı bir şey dememiş.

(Zaman ayarlı video)
cidden baya saçma tasarımı var. utanmasa monitöre koyacak fanları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri