ACER Swift GO 14-72 vs Huawei Matebook 14

Kerimhay

80+
Reaksiyon skoru
0
30k bandında uzun pil ömürlü, hafif, günlük işleri halledebilecek bir laptop arıyorum.
ACER Swift SFG14-72/Core Ultra 7 U7155/16GB RAM/512GB SSD/14" OLED/W11/Laptop

HUAWEI MateBook 14/ Intel Core Ultra 5/ 16 GB Ram/ 512GB SSD/ 14.2"/ W11/ Laptop
bu ikisinde hangisi daha iyidir, veya daha iyi öneriniz var mıdır?

Huawei pil ömrü daha uzun ama Acer da gayet yeterli.

Acer kullanıyorum. Ekran 2.8k oled muazzam.
Günlük işlere fazla bile bunlar.
Hangi şehirdesin?

Karşılaştırma Tablosu Dosyası Linki
Yukardan detaylıca karşılaştırmasına bakabilirsin. Ben de sen gibi arada kaldım iki cihaz arasında, detaylıca araştırdım. Acer Ekran dışında (90Hz ve dokunmatik değil) neredeyse her açıdan kağıt üstünde huaweiden daha iyi. Fakat burada şöyle kritik bir ayrım var. acer'de ısıma problemi var ve throtle yiyor. Dolayısı ile bu durum işlemciler arasında çok da olmayan farkı eşitliyor. Aynı şekilde ısınması sebebiyle fan gürültüsü de cabası. Ergonomik açılardan da hataları varmış okuduğum yorumlardan. Tamam Huawei Teknik açıdan geride kalsa da, genel deneyime bakarsak Huawei sessizlik, pil ömrü ergonomi bakımından daha alınası bir cihaz.

Bir Mac kullanıcısı olarak (M2 Pro 16 inç) fan sesinin olmamasına çok alıştım, ki sana da önerim Mac eğer işini görüyorsa git 40k'ya M4 macbook air al. Ben Huawei aldırdım sevgilime, Program uyumluluğu sebebiyle windows almak zorunda olmasak gider mac aldırırdım.

Geri