🔥İndirim Acer Swift Go OLED U7 155H 16 GB 512 GB Windows 11 26954TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,334

Son düzenleme:
30bin ?

Günlük kullanım için bu cihaz. Ekranı dokunmatik sanırım. (Açıklama hatalı değil ise). İnternette gezinme, film izleme vb işlemleri rahat yapar, biraz da ufak oyunlar oynar.

Bunun yerine MacBook da alınabilir. (Satarken en azından değeri düşmüyor çok fazla)

Hepsiburada'da satışa çıkartıldı, fiyatı 200TL daha düştü.
Günlük kullanım için bu cihaz. Ekranı dokunmatik sanırım. (Açıklama hatalı değil ise). İnternette gezinme, film izleme vb işlemleri rahat yapar, biraz da ufak oyunlar oynar.

Bunun yerine MacBook da alınabilir. (Satarken en azından değeri düşmüyor çok fazla)
Bunun dışında neden MacBook alınmalı? Bu ürünün özelliklerine detaylı bakıldı mı? Net sonuçlar gerekiyor. Sadece MacBook yazılması, gören kişinin de araştırmadan marka algısından ötürü MacBook almasına sebep olabiliyor. Bu bütçe içinde, OLED de söz konusuysa önemli detaylar vardır sanki başka başka.

Bugün fiyatı sepette biraz daha düştü. 26950 tl ye düştü. Ben sipariş verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2994TL indirimle fiyatı daha da düştü.
reis siparişi verdik ama cayır cayır yanmaz herhalde değil mi bu işlemci ? ofis, internet, arada Lol ve Geforce Now amaçlı kullanacağım sadece.

Son düzenleme:
reis siparişi verdik ama cayır cayır yanmaz herhalde değil mi bu işlemci ? ofis, internet, arada Lol ve Geforce Now amaçlı kullanacağım sadece.
Kağıt üstü verilere göre P serisine benzer verimlilikte olabilir günlük kullanımda, bu da çok ısınmaya işaret etmez. Yükseltiyle kullanılırsa daha iyi performans verir yüke bindiğinde, oyunlarda da keza çok sıcak çalışır gibi görünmüyor. Güç olarak i7-12/13. nesillerle aynı kulvarda, stabilite konusunda daha iyi konumda görünüyor. Acer'ın termal performansı genel olarak kötü değil güncel zamanda, Intel CPU'lu modellerinde düzgün şartlar olursa, düzgün değerleri verebiliyor.

Son düzenleme:
Kağıt üstü verilere göre P serisine benzer verimlilikte olabilir günlük kullanımda, bu da çok ısınmaya işaret etmez. Yükseltiyle kullanılırsa daha iyi performans verir yüke bindiğinde, oyunlarda da keza çok sıcak çalışır gibi görünmüyor. Güç olarak i7-12/13. nesillerle aynı kulvarda, stabilite konusunda daha iyi konumda görünüyor. Acer'ın termal performansı genel olarak kötü değil güncel zamanda, Intel CPU'lu modellerinde düzgün şartlar olursa, düzgün değerleri verebiliyor.
yanıt için teşekkürler üstad. 27 ve altında sanırım başka hiç bir alternatifi yok bu cihazın. mağaza teslim seçtim. bakalım birkaç gün video izleyeyim. belki alanlardan da yorumlar gelir bu süreçte.

yanıt için teşekkürler üstad. 27 ve altında sanırım başka hiç bir alternatifi yok bu cihazın. mağaza teslim seçtim. bakalım birkaç gün video izleyeyim. belki alanlardan da yorumlar gelir bu süreçte.
Rica ederim. Cihazın sundukları kağıt üstünde ederinin epey bir yukarısında. İşlemcisi güçlü, ekranı kaliteli, tasarımı fena değil, hafif. Ekranın 90 Hz olması özellikle ayrı yere koyuyor bu modeli. Yeni çıkmış olarak göründüğünden de nedir ne değildir tam belli değil, herhangi bir sorunu da şu anlık yok denebilir.

Parmak izi okuyucu, klavye aydınlatması da eklentiler.

Arkadaşlar benim bilgisayarım geldi. Bugün açtım kurulumları yaptım. Ekran 2.8k 90 Hz oled muazzam konuşmaya gerek yok.

Bilgisayarda kurulum hariç öyle fazla bir fan sesi yok. League of legends oynadım. Daha önce Gaming bilgisayarlarımdan çok daha sessiz oyunda. Hafif bir ısınma oluyor oyun oynarken. Travelmate p6 dan daha iyi Termal durumu.

Şarja takmadan oyun oynarken fps düşüyor droplar olabiliyor bazen. Prize takınca sanırım arc Ekran Kartı uçuyor o zaman.

Şarja takmadan geforce now yarın deneyeceğim.

İşlemci çok güçlü bunu belli ediyor bilgisayar.

Ses nitro, aspire ve travelmate serilerinden daha güzel ama bir hp B&O değil. Malzeme kalitesi şahane.

Termal olarak travelmate p4 serisi gibi geldi bana. Onlarda sonuçta u işlemci var. Güç gerektiren işlerde hafif açıyorlar fanı.

Kamerada travelmate serisi gibi kapatma tuşu yok ne yazık ki. Gene travelmate p6 da olan derinlik sensörü sayesinde windows hello ile oturum açma bunda yok.

Özel bir acer logosu olan "a" tuşu var. Bu tuş ile bir sürü ayara ulaşıyorsunuz. Ben normal modda kullandım ve bilgisayarı %80 şarj ile kısıtladım.

Klavye kalitesi travelmate serisinden bir tık daha sağlam ve iyi.

Kamerası muazzam. P4 ten çok çok iyi. P6 deki FHD kameradan da baya iyi.

Oled ekran çok yansıma yapar mı diye korkuyordum ama öyle korkulacak kadar değil. Cep telefonu ekranı gibi düşünün. Arkada abajur yaktım rahatsız etmedi beni.

27 bin TL ye çok iyi bir bilgisayar diyebilirim.

Travelmate p6 1.1 kg ama Termal olarak daha sıcak çalışıyordu. P6 daha inceydi. Sanırım p6 kadar ince olan bu işlemci performansında sadece zenbook ve macbook var. Fiyat olarak onlara göre çok daha uygun olduğu için 1.3 kg olması göze batmıyor.

Son düzenleme:
Geri