ACER VS MONSTER

Hangisi?

• Monster

Oylar: 4 57.1%
  • Acer

Oylar: 3 42.9%

• Oy kullanan toplam üye
    7

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Modelleri şuraya yazıyorum. Linki açmaya üşenen arkadaşlarımız için linklerin altına özellikleri yazacağım (:

İlk Seçenek: Monster Abra A5 V15.6.5
Özellikler:
i7 10750H,1650,16GB Ram,120HZ ekran,250GB SSD

İkinci Seçenek: Acer Nitro
Özellikler:
i5 9300H,1660Ti,16GB Ram,120Hz ekran,512GB M.2 SSD
[Satılmamaktadır diyor farkındayım ama ürün sürekli gidip geliyor tekrar geleceğine inanıyorum. En kötü firmayla konuşurum.]
Evet dostlar. Karar Sizin (:

Acer iyi kesinlikle 1660Ti ve 16GB birde 120Hz ekran kaçırılmaması gereken fırsattı umarım gelir.

Acer olsaymış acer ama zor gelir o ürün. Monsterin sitesine baktım çoğu ürün stokta yok virüsten dolayı :S ama aynı özellikler olsaydı monster derdim

Acer olsaymış acer ama zor gelir o ürün. Monsterin sitesine baktım çoğu ürün stokta yok virüsten dolayı :S
Satıcısı Bozdan Teknoloji idi. Allahtan bakmışım :D Başka bir ürünlerinden telefon numarasını bakıp sorarım. En kötü beceribilrsem getirtirim (:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acer olsaymış acer ama zor gelir o ürün. Monsterin sitesine baktım çoğu ürün stokta yok virüsten dolayı :S ama aynı özellikler olsaydı monster derdim
Bir ara tam olarak onda karar vermiştim 1 gün sonra bi baktım "Bu ürün satılmamaktadır." 10 Dakika sonra tekrar baktım geri gelmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Polymath @ventioNN Son kararım acer o zaman dostlar?

Son düzenleme:
Geri