Neler Yeni

Acı Çekiyorum Dostlar

Aaahmt

80+ Silver
Check-up

TR'nin her şeyinden nefret ediyorum.

Ben de takıntılı bir kişiliğe sahibim ve birçok takıntım var: sağlık, temizlik, düzen, hayat, bilim, eğitim.. (Devamı da var.)

Son zamanlarda temizlik takıntımı hastalık seviyesine taşıdım. Bunu aşmaya çalışıyorum.

Hep "Acaba bende sorun var mı, beynim düzgün çalışıyor mu?" şeklinde düşünürüm. Geçtiğimiz günlerde sırf bunun için MR cihazına girdim. Tahmin ettiğim gibi sorun vardı. Beynimde, boynumda değildi sorun ancak belimde düzleşme vardı. Hâlen var.

Acaba kanser miyim ya da başka türlü sağlık sorunlarım var mı diye sürekli düşünürüm.
Ben, genel olarak sürekli düşünürüm.

Bazen uykum olmadığında bilinçli olarak lucid rüya görürüm. Rahatlatıyor bir nebze. Çok uykuluyken bunu yaptığımda gerçek ile rüyayı ayırt edemiyorum ama.
Bende bahsettiğiniz birçok şeyi yaşıyorum. Galiba bu hayat bana çok ağır geldi hep geri planda tutuldum, hep sorunlu kişi ben oldum, hep başaramayan kişi ben oldum. Ne okulum var ne işim ne de sağlığım hiçbir şeyim yok 17 yaşında hayatsız bir gencim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Check-up

TR'nin her şeyinden nefret ediyorum.

Ben de takıntılı bir kişiliğe sahibim ve birçok takıntım var: sağlık, temizlik, düzen, hayat, bilim, eğitim.. (Devamı da var.)

Son zamanlarda temizlik takıntımı hastalık seviyesine taşıdım. Bunu aşmaya çalışıyorum.

Hep "Acaba bende sorun var mı, beynim düzgün çalışıyor mu?" şeklinde düşünürüm. Geçtiğimiz günlerde sırf bunun için MR cihazına girdim. Tahmin ettiğim gibi sorun vardı. Beynimde, boynumda değildi sorun ancak belimde düzleşme vardı. Hâlen var.

Acaba kanser miyim ya da başka türlü sağlık sorunlarım var mı diye sürekli düşünürüm.
Ben, genel olarak sürekli düşünürüm.

Bazen uykum olmadığında bilinçli olarak lucid rüya görürüm. Rahatlatıyor bir nebze. Çok uykuluyken bunu yaptığımda gerçek ile rüyayı ayırt edemiyorum ama.
Hocam bu arada sizin temizlik takıntısı konunuzu da okumuştum bana çok saçma gelmişti, korona döneminde eyvallah herkes çok takıntı yaptı virüs bulaşıyor ve ölümcül sonuçta ama günlük hayatta kapı kulpuna dokunsan oradan sana bulaşacak mikroptan ne zarar gelecek bilimsel olarak onun zararlı olmadığını bilip kendini rahatlatamamak da saçma geliyor bence bi kere daha gözden geçirelim hocam temizlik takınısını yenelim

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bende bahsettiğiniz birçok şeyi yaşıyorum. Galiba bu hayat bana çok ağır geldi hep geri planda tutuldum, hep sorunlu kişi ben oldum, hep başaramayan kişi ben oldum. Ne okulum var ne işim ne de sağlığım hiçbir şeyim yok 17 yaşında hayatsız bir gencim ben
Benzer durumları ben de yaşadım. Bazılarını bu forumda da paylaştım. İnsan bir zamandan sonra aşıyor ama bu aşma süreci insanı insanlıktan beter hâle getiriyor.

bodrumda bilim yapmak nedir Walter White misin sen
Bazı çalışmalarım var. Profilimde iki tanesini paylaşmıştım. "Hakkımda" bölümündeki ilgilendiğim kategorileri okuyabilirsin.
link

Hocam bu arada sizin temizlik takıntısı konunuzu da okumuştum bana çok saçma gelmişti, korona döneminde eyvallah herkes çok takıntı yaptı virüs bulaşıyor ve ölümcül sonuçta ama günlük hayatta kapı kulpuna dokunsan oradan sana bulaşacak mikroptan ne zarar gelecek bilimsel olarak onun zararlı olmadığını bilip kendini rahatlatamamak da saçma geliyor bence bi kere daha gözden geçirelim hocam temizlik takınısını yenelim
Her şeyin farkındayım. Saçma olduğunun farkındayım. Elimden pek bir şey gelmiyor. Detaylı düşündüğümüzde o kapı kulplarının ve daha fazlasının temiz olmadığı gerçeğini biliyorum. Bunun önüne geçmek o kadar zor ki.. Daha da ilerletmeden kurtulmak istiyorum.

Aaahmt

80+ Silver
Benzer durumları ben de yaşadım. Bazılarını bu forumda da paylaştım. İnsan bir zamandan sonra aşıyor ama bu aşma süreci insanı insanlıktan beter hâle getiriyor.

Bazı çalışmalarım var. Profilimde iki tanesini paylaşmıştım. "Hakkımda" bölümündeki ilgilendiğim kategorileri okuyabilirsin.

Her şeyin farkındayım. Saçma olduğunun farkındayım. Elimden pek bir şey gelmiyor. Detaylı düşündüğümüzde o kapı kulplarının ve daha fazlasının temiz olmadığı gerçeğini biliyorum. Bunun önüne geçmek o kadar zor ki.. Daha da ilerletmeden kurtulmak istiyorum.
Abi diyeceğim hocam diye hitap etmekten sıkıldım 😄. Ben bu tür takıntılar yaptığımda hep en başa dönerim evet en başa, hangi başa? İnsanlığın başına insanlık bin yıllar boyunca bi şekil de hayatta kalıp medeniyet kurup sonunda bizi bugünlere getirmiş aslında bunu düşünerek insan olduğumu hatırlıyorum sonra diğer insanlara bakıyorum onlar nasıl yaşıyor acaba diye çoğu gayet mutlu kapı kulpuna dokunduktan sonra takıntı yapmıyor, ellerini yıkamadan yemek yiyebiliyor insanlığın odak noktası el yıkama, kirlenmeme falan değil insanlar bir şekilde hayattan keyif almaya çalışıyor 50-60 senede yaşasak bu seneyi hep değerlendirmek istiyor dünyayı gezip yeni yerler görerek, sevdikleriyle birlikte etkinlik yaparak vs vs. Onlar bu şekilde hayattan çok mutlu aslında onlar yaşanması gerektiğini gibi yaşıyor biz ise ottan boktan takıntılarla hayatınızı Mahf ediyoruz bunu yazdım acaba beni dava ederler mi, bunu yazdım acaba beni yakalayıp döverler mi. Falan filan. Saçmaladıysam veya saygısızlık yaptıysam çok özür dilerim abi amacım sadece düşündüklerimi yazıya dökmekti pek başarılı sayılmam 😑

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Abi diyeceğim hocam diye hitap etmekten sıkıldım 😄. Ben bu tür takıntılar yaptığımda hep en başa dönerim evet en başa, hangi başa? İnsanlığın başına insanlık bin yıllar boyunca bi şekil de hayatta kalıp medeniyet kurup sonunda bizi bugünlere getirmiş aslında bunu düşünerek insan olduğumu hatırlıyorum sonra diğer insanlara bakıyorum onlar nasıl yaşıyor acaba diye çoğu gayet mutlu kapı kulpuna dokunduktan sonra takıntı yapmıyor, ellerini yıkamadan yemek yiyebiliyor insanlığın odak noktası el yıkama, kirlenmeme falan değil insanlar bir şekilde hayattan keyif almaya çalışıyor 50-60 senede yaşasak bu seneyi hep değerlendirmek istiyor dünyayı gezip yeni yerler görerek, sevdikleriyle birlikte etkinlik yaparak vs vs. Onlar bu şekilde hayattan çok mutlu aslında onlar yaşanması gerektiğini gibi yaşıyor biz ise ottan boktan takıntılarla hayatınızı Mahf ediyoruz bunu yazdım acaba beni dava ederler mi, bunu yazdım acaba beni yakalayıp döverler mi. Falan filan. Saçmaladıysam veya saygısızlık yaptıysam çok özür dilerim abi amacım sadece düşündüklerimi yazıya dökmekti pek başarılı sayılmam 😑
Estağfurullah, haklısın tamamen.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Selim
Geçmiş olsun, umarım tekrar sağlığına kavuşur. Keşke anneler ölümsüz olsa. Benim anam da hep rahatsizlanir kimi zaman gece yanımda oturur uyuyamaz keşke elimden bir şey gelse:confused:

Azief

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Azief
Sebebin platinlerden kaynaklandığını siz mi düşünüyorsunuz? Yoksa böyle bir teşhis mi kondu, böyle bir durumda size tavsiyem bir üniversite hastanesinde bu alanda uzman bir profesörle görüşmeniz. Yaptığınız tetkikleri bir toplayıp, şikayetinizi detaylıca anlatıp bir fikir alabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sebebin platinlerden kaynaklandığını siz mi düşünüyorsunuz? Yoksa böyle bir teşhis mi kondu, böyle bir durumda size tavsiyem bir üniversite hastanesinde bu alanda uzman bir profesörle görüşmeniz. Yaptığınız tetkikleri bir toplayıp, şikayetinizi detaylıca anlatıp bir fikir alabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Evet, ben düşünüyordum. Fikrimi belirttiğimde öyle olduğunu söylediler.
Tedavisi belli ama o zaman da felç kalır omurilik hasar alacağından dolayı.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Acı çekiyorum dostlar. Günden güne annemin daha da kötüleşmesinden dolayı acı çekiyorum. Her geçen gün toprağa yaklaşıyor..

Kendisi benim tek destekçim tek varlığım tek umut kaynağım tek örnek aldığım kişi tek sevdiğim kişi.. Sayfalara sığmaz..

Benim kurmuş olduğum hayallerimin gerçekleşmesini istiyor. Tek istediği şey bu. "Ben de yanında olacağım." diyor her zaman.. Gerçekten inanmak istiyorum ama inanamıyorum. İçimden inanıp da kendimi kandırasım gelmiyor.

Hep müstakil, bahçeli, iki katlı ve şehirden biraz uzakta bir yerde yaşamak istemişimdir. Evin altında gizli bir laboratuvarın olmasını ve orada bilim çalışmaları yapmak istemişimdir.
O evde annemle beraber yaşarız diyorum hep kendime. Uzun süre boyunca evlilik düşünmüyorum. Kimseye inanıp da hayatımı bir hiç uğruna boşa harcayamam.

Annemin birçok rahatsızlığı var.
Yaklaşık 7 yıl önce bel fıtığı ameliyatı geçirmişti. Bel kısmından 3-4 disk alanı kurtarılamaz olup alınmıştı. Bu açıklığı da 2 tane platin parçasıyla kapatmışlardı. 3 yıl öncesine kadar sorun yoktu. Şu an vücut o platinleri kabul etmiyor. (Platinleri alırsak da felç kalıp kısa sürede hayatını kaybeder.) Kanını kirletiyor durduk yere. Kirlenen kanı da temizlemek vücudu yoruyor. Yüksek uyku ihtiyacı doğuruyor. İlerleyen zamanlarda sınırsız uykuyu da..
Şu an belinden bir sıvı çıkışı oluyor. Sebebi de tahmin edeceğiniz üzere platinlerden dolayı. Omurilik sıvısı olduğunu sanıyorum. Alanında uzmanlaşmış birkaç doktorla görüşmüştüm. Dediğimi doğrulamıyorlar ancak başka sebebi yok. "Vücut kendisi üretiyor." deyip geçiştiriyorlar adeta. Muhtemelen kendileri de bilmiyorlar. (Bu dediğimi "Beyin ve Sinir Cerrahı" bölümünü okuyan dostlarım anlayacaktır.)

Annemde bu sorunlar mevcut:
İltihaplı romatizma,
Boyun fıtığı,
Boyun düzleşmesi,
Sinir sıkışması,
Kas yırtılması,
Yüksek tansiyon,
Platinli bel fıtığı ameliyatı,
Bel bölgesinden sıvı çıkışı,
Eklem yerlerinde sıvı birikintisi,
Denge kaybı,
Kandaki anormal durumlar.

Henüz 43 yaşında..

"Uzay Yolcuları" isimli filmde kapsül robot vardı. İçerisine organizmayı koyuyordun ve gereken işlemleri yapıp organizmanın tüm sorunlarını gideriyordu. Organizmadan kast ettiğim şey insan bedeni. Keşke günümüzde de böyle gelişmişlik seviyesi olsaydı.
Sanki ağzım bir torpaymış gibi büzüldü. Gerçekten nasıl moral verebileceğimi bilmez oldum. Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur. Diyecek başka ne var? Bilmiyorum. Sadece susup dinleyebiliyorum. Affet..

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Geçmiş olsun dostum umarım annen sağlığına tekrardan kavuşur...

TahinPekmez

80+ Silver
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Yarı özel bir üniversite hastanelerini araştırın, ve bir prof dan randevu alın. elbet bir rahat edeceği tedavi vardır. Ama başka doktorların felç kalır demesini söylemeyin yoksa şüpheye düşerler ve evet olabilir diye geçiştirme yapabilirler.
Belden gelen omurilik sıvısı değil yoksa omurda sıvı kaybı olduğu için basınç düşer ve şiddetli baş ağrısı olur, başını kaldıramaz surekli yatarsın. Ben diz den ameliyat oldum ondan biliyorum.
İşinde ehil doktoru araştırın. Geçmiş olsun tekrar.

Top Bottom