Aaahmt
80+ Silver
Bende bahsettiğiniz birçok şeyi yaşıyorum. Galiba bu hayat bana çok ağır geldi hep geri planda tutuldum, hep sorunlu kişi ben oldum, hep başaramayan kişi ben oldum. Ne okulum var ne işim ne de sağlığım hiçbir şeyim yok 17 yaşında hayatsız bir gencim benCheck-up
TR'nin her şeyinden nefret ediyorum.
Ben de takıntılı bir kişiliğe sahibim ve birçok takıntım var: sağlık, temizlik, düzen, hayat, bilim, eğitim.. (Devamı da var.)
Son zamanlarda temizlik takıntımı hastalık seviyesine taşıdım. Bunu aşmaya çalışıyorum.
Hep "Acaba bende sorun var mı, beynim düzgün çalışıyor mu?" şeklinde düşünürüm. Geçtiğimiz günlerde sırf bunun için MR cihazına girdim. Tahmin ettiğim gibi sorun vardı. Beynimde, boynumda değildi sorun ancak belimde düzleşme vardı. Hâlen var.
Acaba kanser miyim ya da başka türlü sağlık sorunlarım var mı diye sürekli düşünürüm.
Ben, genel olarak sürekli düşünürüm.
Bazen uykum olmadığında bilinçli olarak lucid rüya görürüm. Rahatlatıyor bir nebze. Çok uykuluyken bunu yaptığımda gerçek ile rüyayı ayırt edemiyorum ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu arada sizin temizlik takıntısı konunuzu da okumuştum bana çok saçma gelmişti, korona döneminde eyvallah herkes çok takıntı yaptı virüs bulaşıyor ve ölümcül sonuçta ama günlük hayatta kapı kulpuna dokunsan oradan sana bulaşacak mikroptan ne zarar gelecek bilimsel olarak onun zararlı olmadığını bilip kendini rahatlatamamak da saçma geliyor bence bi kere daha gözden geçirelim hocam temizlik takınısını yenelimCheck-up
TR'nin her şeyinden nefret ediyorum.
Ben de takıntılı bir kişiliğe sahibim ve birçok takıntım var: sağlık, temizlik, düzen, hayat, bilim, eğitim.. (Devamı da var.)
Son zamanlarda temizlik takıntımı hastalık seviyesine taşıdım. Bunu aşmaya çalışıyorum.
Hep "Acaba bende sorun var mı, beynim düzgün çalışıyor mu?" şeklinde düşünürüm. Geçtiğimiz günlerde sırf bunun için MR cihazına girdim. Tahmin ettiğim gibi sorun vardı. Beynimde, boynumda değildi sorun ancak belimde düzleşme vardı. Hâlen var.
Acaba kanser miyim ya da başka türlü sağlık sorunlarım var mı diye sürekli düşünürüm.
Ben, genel olarak sürekli düşünürüm.
Bazen uykum olmadığında bilinçli olarak lucid rüya görürüm. Rahatlatıyor bir nebze. Çok uykuluyken bunu yaptığımda gerçek ile rüyayı ayırt edemiyorum ama.
Son düzenleme: