Neler Yeni

Aci̇l Kli̇ma Öneri̇ Yorum

GÜNEY01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Güney
Başlıkta belirttiğim gibi klima önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar. 18btü klima alcam biraz araştırdım airfel fiyat performans diyorlar ama teknik servis kısmı aşırı berbatmış
Mitsubishi ve mutsubishi elektrik çok övülüyor fakat çok pahalı. Baymak Demirdöküm tutuluyormuş. Sizin kullandığınız az elektrik tüketen f/p klima arıyorum.

onr1818

80+ Bronze
Midea prime serisi kullanıyoruz çok memnunuz öneririm tüketimi oldukça az

GÜNEY01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En profesyonel markalar midea, gree ve Mitsubishi electric . Midea efsanedir bizde gree kullaniyoruz. Geriye kalan tüm markalar parça toplayarak yapıyor klimalarini.
Açıkçası midea markasını hiç duymadım fiyatlarına baktım mitsubishiyle aynı hemen hemen 18-20bin civarı. 13-15 arası düşünüyordum ben. Araç bakıyorum okun için klimaya çok bi bütçe ayıramıyorum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Açıkçası midea markasını hiç duymadım fiyatlarına baktım mitsubishiyle aynı hemen hemen 18-20bin civarı. 13-15 arası düşünüyordum ben. Araç bakıyorum okun için klimaya çok bi bütçe ayıramıyorum
Ben klimacıda çalışıyorum Samsung 18 lık inverter taktık güzeldi

Kontfire

80+ Silver
Bu saydığım markalar premium oldukları için Türkiye'ye ya gelmiyorlar ya da en ucuz modelleri geliyor dostum. F/p olarak klima bilmiyorum maalesef senin için , bu işler biraz şans işi oluyor çünkü.

GÜNEY01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu saydığım markalar premium oldukları için Türkiye'ye ya gelmiyorlar ya da en ucuz modelleri geliyor dostum. F/p olarak klima bilmiyorum maalesef senin için , bu işler biraz şans işi oluyor çünkü.
Gree midea’ya göre daha ucuz internetten almak istemiyorum Mağazada bulabilirsem inceleyecem. Yorum ve tavsiyen için teşekkür ederim 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom