Neler Yeni

Acıdan zevk almak normal midir ? (Mazoşist değilim)

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Boks yapanlar belki beni daha iyi anlayacaktır herkeste varmı bilmiyorum.
1.5 yıldan fazladır boks yapıyorum ve o torbaya vururken 1-2 dakika sonra kaslarıma acımaya başlayınca daha çok vuruyorum, o şekilde geliştiğimi hissediyorum.
Salonu bıraktım evde devam ediyorum.
Gölge boksu yapıyorum, onun haricinde abs hareketleri ve dambılla çok çalışıyorum.
Aynı şekilde gölge boksu yaparken ve yumruk atarken ellerimin havada gidememeye başlayana kadar yumruk atıyorum. (Aklıma Muhammed Ali'nin şu konuşması geliyor çok iyi
)

Neyse sadete geleyim, artık gardırobumun sağlam olduğunu düşünerek tahta kapağına yumruk atıyorum ve bu bana zevk veriyor.
Normal midir ? Benim gibi olan varmı ?

Şunuda ekleyeyim normal hayatımda mazoşist falan değilim hiç bir yerimede durduk yere zarar vermem.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam belli sınıra kadar bana da zevk veriyor, sonrası hoş değil ama, bence bi sıkıntı yok

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Boks yapanlar belki beni daha iyi anlayacaktır herkeste varmı bilmiyorum.
1.5 yıldan fazladır boks yapıyorum ve o torbaya vururken 1-2 dakika sonra kaslarıma acımaya başlayınca daha çok vuruyorum, o şekilde geliştiğimi hissediyorum.
Salonu bıraktım evde devam ediyorum.
Gölge boksu yapıyorum, onun haricinde abs hareketleri ve dambılla çok çalışıyorum.
Aynı şekilde gölge boksu yaparken ve yumruk atarken ellerimin havada gidememeye başlayana kadar yumruk atıyorum. (Aklıma Muhammed Ali'nin şu konuşması geliyor çok iyi
)

Neyse sadete geleyim, artık gardırobumun sağlam olduğunu düşünerek tahta kapağına yumruk atıyorum ve bu bana zevk veriyor.
Normal midir ? Benim gibi olan varmı ?

Şunuda ekleyeyim normal hayatımda mazoşist falan değilim hiç bir yerimede durduk yere zarar vermem.
Senin zevk aldığın şey acı değil bence yumruk atmak

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Diyarhan
Normaldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri