Neler Yeni

açığa geçtim diye ben mi suçluyum şimdi ?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Arkadaş senle kalacaksa terk etsin evi !
Gelen gelsin başımın üstünde yeri var :LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılımda başarılı olup 18 imde girebilirsem uçar giderim direk evden ama lise diploması önemli onu almadan zor biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tür yorumları görünce keyfim yerine geliyo ya bu konuları buyüzden açıyorum aslında
Anladım reisim :LOL: Aile evi olmasa gel kal derim valla da işte durum malum, bende bir kaç aya çıkacağım ayrı eve.

Hanaz

80+ Gold
yaş 16 kısa tutucam açığa geçtim diye neymiş babam işi bırakana kadar çalışacaksın diyor annem babamda aynı kafada bende yazılıma çalışıyorum ama iş+yazılım olmuyor çok yorgun oluyorum kafam almıyor pek para istedim soğutucu için son parçaydı sonra dedim borcum bitsin çıkacam dedim annem de yok çıkmayacaksın eşşek gibi çalışçan diyo evde boş boş bilgisayar başında oturacan diyor e yazılıma neyle çalışçam diyom kağıda yaz diyor çok sinir etti beni borum bittik ten sonra da çalışmak istemiyorum benim bi suçum varmı ya neymiş 30bin masraf edip işten gidiyormuşum sanki oturduğum yerden kazanıyorum kendi param la aldım sonuçta benmi şuçluyum
Yazılıma çalisacagım

-kağıda yaz QPQPEKQNSNJWQJJSNSJAJSMQKISJJQANNAAJQMAZZJQKQXJJSOAMSWJJQSK
Neyse sesli güldüm hayat benim hayatım de çık boşver

grasdiyas

80+ Silver
Yazılıma çalisacagım

-kağıda yaz QPQPEKQNSNJWQJJSNSJAJSMQKISJJQANNAAJQMAZZJQKQXJJSOAMSWJJQSK
Neyse sesli güldüm hayat benim hayatım de çık boşver
:D şimdi bende güldüm ama dediğinde cidden ter aktı sinirden hmm mantıklı hayat benim hayat değil nedense kendi kararlarım yok malesef yinede bunu diyip istifamı vericem

Hanaz

80+ Gold
:D şimdi bende güldüm ama dediğinde cidden ter aktı sinirden hmm mantıklı hayat benim hayat değil nedense kendi kararlarım yok malesef yinede bunu diyip istifamı vericem
Istifa etme borcunu harcıni bitir az kenara para at öyle çik

grasdiyas

80+ Silver
Istifa etme borcunu harcıni bitir az kenara para at öyle çik
sıkıntı şu bana hiç para verilmyor nekadar kazandıysam yazılıyor artık ne alırsam oda zar zor kenara para atabilsem 1ay daha duracam da okadar parayı da vermezler bana çarçur etmiyorum parayıda

Hanaz

80+ Gold
sıkıntı şu bana hiç para verilmyor nekadar kazandıysam yazılıyor artık ne alırsam oda zar zor kenara para atabilsem 1ay daha duracam da okadar parayı da vermezler bana çarçur etmiyorum parayıda
Şimdi akılda 2 soru sen stajermisin yoksa enayimisin?

grasdiyas

80+ Silver
Şimdi akılda 2 soru sen stajermisin yoksa enayimisin?
yok ya babamın yanında çalışıyom para verilmiyor dediğim beleşe değil yani bu süreçte pc monitör fln alındı artık nekadar kazandıysam şu anda zaten 5500tl ye yakın borcum var

Hanaz

80+ Gold
yok ya babamın yanında çalışıyom para verilmiyor dediğim beleşe değil yani bu süreçte pc monitör fln alındı artık nekadar kazandıysam şu anda zaten 5500tl ye yakın borcum var
Haaaa öyle

Ozaman ne işiyse işletme vs ise sistemini oraya kurabilirsin win win durumu yani

Top Bottom