Neler Yeni

Açık lise hakkında acil bilgi

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Tam olarak ne demek istiyor ben 10. Sinifa gidiyorum ve busene sinifta kalsam ve 11 sinif acik ogretimde 18 yasima giriyorum yani 11 sinifa gecince 12 sinifi direkmi gecicem tam anlamadim nolur yardimci olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Yılmaz
Tam olarak ne demek istiyor ben 10. Sinifa gidiyorum ve busene sinifta kalsam ve 11 sinif acik ogretimde 18 yasima giriyorum yani 11 sinifa gecince 12 sinifi direkmi gecicem tam anlamadim nolur yardimci olun
Sınıfta kalırsan obp eklenmiyo ama haberin olsun

Roarin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Dibet
Deneyim sahibi biri olarak söylüyorum.

Eğer kendine ciddi bir gelecek düşünüyorsan, üniversite okumak istiyorsan, kendine güvenin varsa geçersin açığa harıla gürele ders çalışır, dershaneyle desteklersin. Eğer kendime güvenemiyorum dersen sıkacaksın kendini ders çalışacaksın.

Açık liseye geçersen eğer kısa sürede mezun olabiliyorsun. Mesela 11 sınıfın haziran ayı falan, kredi durumuna göre değişiklik gösterir.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eğer kendine ciddi bir gelecek düşünüyorsan, üniversite okumak istiyorsan, kendine güvenin varsa geçersin açığa harıla gürele ders çalışır, dershaneyle desteklersin. Eğer kendime güvenemiyorum dersen sıkacaksın kendini ders çalışacaksın.

Açık liseye geçersen eğer kısa sürede mezun olabiliyorsun. Mesela 11 sınıfın haziran ayı falan, kredi durumuna göre değişiklik gösterir.
Peki ben bu sene yani 10 gidiyorum sinifta kalirsam en erken ne zaman bitirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunuzu pek anlayamadım ama tavsiyem 11. sınıfın ilk dönemini örgün öğretimde okuyun, Türkçenizin düzelmesi bakımından.
Yabanciyim ben

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Peki ben bu sene yani 10 gidiyorum sinifta kalirsam en erken ne zaman bitirebilirim

Yabanciyim ben
Bende yabancıyım ve aklımda TYT AYT ye gitmek yerine yös sınavına girmek . Bu sınavlara milyonlar girmiyor ve ünivirsetilerde ayrı kontejan açılıyor birçok yönden daha kaarlı . 10.sınıfım bende . Ayrı yös sınavında sadece matematik ve zeka soruları çıkıyor . Diğer gerkli gereksiz bir çok derse çalışmak zorunda kalmıyorsun . Ama ben yinede kendimi kişisel olarak geliştirmek için liseyi okumayı düşünüyorum .

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Bende yabancıyım ve aklımda TYT AYT ye gitmek yerine yös sınavına girmek . Bu sınavlara milyonlar girmiyor ve ünivirsetilerde ayrı kontejan açılıyor birçok yönden daha kaarlı . 10.sınıfım bende
Bebimde aklimda o var full yös calismam istiyorum ama 10 sinifta sinifta kalirsam en erken kac senede bitiririm yani benim yasitlarjmla ayni surede liseyi bitirebilirmiyim

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Bebimde aklimda o var full yös calismam istiyorum ama 10 sinifta sinifta kalirsam en erken kac senede bitiririm yani benim yasitlarjmla ayni surede liseyi bitirebilirmiyim
Sınıfta kalmadan önce açığa geçiliyormu bilmiyorum . Ne zamandır buradasın ve ne hangi ülkeden geldin ,çift vatandaşlık mı ?

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi

10 sinifta sinifta kalirsam en erken kac senede bitiririm yani benim yasitlarjmla ayni surede liseyi bitirebilirmiyim

Sınıfta kalmadan önce açığa geçiliyormu bilmiyorum . Ne zamandır buradasın ve ne hangi ülkeden geldin ,çift vatandaşlık mı ?
Geciliyor diye biliyorum

Aslinda uzun zamandir burdayim ama turkcem coook iyi degil ve almanyadan geldim

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Bence elinden geleni yap ,şuanda çalışmak zorunda olmadığım halde 7 den beri fizik çalışıyorum ara verdim 2-3 saat daha çalışcam (sınav haftası ) . Yani elinden geldiğini yapmaya çalış . Sonra açığa geç . Ve sadece matematik çalış ve aynı zamanda kendini geliştir.

10 sinifta sinifta kalirsam en erken kac senede bitiririm yani benim yasitlarjmla ayni surede liseyi bitirebilirmiyim

Geciliyor diye biliyorum

Aslinda uzun zamandir burdayim ama turkcem coook iyi degil ve almanyadan geldim
Benimde türkçem baya bozuk ve eksiğim var o yüzden en mantıklısı yös bizim için. Ortlaman kaçtı ilk dönem .

Top Bottom