Neler Yeni

Açık lise kaydı nasıl yapılır

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Merhaba 8 9 gibi açık liseye kayıt olmaya gidicem e okul da kaydım var ancak 2.kez kaldığım için tarayıcı üzerinden e okula giremiyorum mobil uygulamadan hala girebiliyorum burda bir sıkıntı olur mu ?
İkinci olarak şuan 11.sinif olarak gözüküyorum kayıt oldugumda 11den devam mi edicem

lydran

80+
Merhaba 8 9 gibi açık liseye kayıt olmaya gidicem e okul da kaydım var ancak 2.kez kaldığım için tarayıcı üzerinden e okula giremiyorum mobil uygulamadan hala girebiliyorum burda bir sıkıntı olur mu ?
İkinci olarak şuan 11.sinif olarak gözüküyorum kayıt oldugumda 11den devam mi edicem
Kredin 170'in Altı Çıkarsa, Kalan Krediyi Tamamlaman gerekir haberin olsun.
Açık lise 5-6. Dönem olarak geçiyor olması lazım 11.Sınıf.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredin 170'in Altı Çıkarsa, Kalan Krediyi Tamamlaman gerekir haberin olsun.
Açık lise 5-6. Dönem olarak geçiyor olması lazım 11.Sınıf.
Tamam kanka da bu e okul muhabbetinden iskillendim e okula giremiyorum tarayıcıdan örgün eğitimde aldığım kredileri kullanabilecek miyim yoksa sifirdan mi baslicam burda sifirdan başlarsam baya sıkıntı olur yaş 18 oldu

lydran

80+
Tamam kanka da bu e okul muhabbetinden iskillendim e okula giremiyorum tarayıcıdan örgün eğitimde aldığım kredileri kullanabilecek miyim yoksa sifirdan mi baslicam burda sifirdan başlarsam baya sıkıntı olur yaş 18 oldu
Hocam Ben Açık Liseye Kayıt Olduktan Sonra E-Okul kaydım silindi. Oraya Gidince kredinizi söylüyorlar zaten.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Ben Açık Liseye Kayıt Olduktan Sonra E-Okul kaydım silindi. Oraya Gidince kredinizi söylüyorlar zaten.
Okul nomuz olmadığı icin e okula zaten giremiyoruz da ben henüz açığa kayıt olmadım şuanda da ecokula giremiyorum çünkü okuldan atıldım ve okul nosuna sahip değilim yani ben giremiyorum ama sistemde gozukuyordur umarım

Top Bottom