Neler Yeni

Açık Ögretim Lise Okuyan Arkadaşlar Bakabilirmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
beyler ben açık lisede 4 sınava girdim ve 123 puanım var . bu yıl ki sınav ile 5 olucak . zorunlu ders sayım 16 , 12 tanesini bu sınavda vereceğim ve geriye 4 adet kalacak ama ders seçme bölümünde matematik , kimya , fizik dersleri yok. 3 tane din kültürü , 2 tane yabancı dil , 2 tane türk dili ve edbiyatı seçmem gerekiyor . 16 zorunlu derse bakayım dedim 4 tane din var . önceki sınavlarda hep matematik , kimya , fizik vardı .
sssss.PNG
sınavlarda geçmediğim derste yok neden böyle oldu
Ekran Alıntısı.PNG

bwNN

80+ Silver
11 e geçtiysen onlar artık seçmeli ders olarak geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Din edebiyat tarih vb. ortak dersler

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11 e geçtiysen onlar artık seçmeli ders olarak geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Din edebiyat tarih vb. ortak dersler
ben liseyi tamamen açıktan okudum
toplam 123 kredim var . bu sınav bana 34 kredi veriyor , bununla birlikte 157 oluyor
geri kalan 4 zorunlu dersin toplamı 13 kredi . 170 kredi de mezun olunuyor yani öbür sınav mezun olucam büyük ihtimalle
önceki sınavlarda zorunlu matematik vardı bu sınavda yok bir sıkıntı çıkarmı diye sordum :)

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Seçmeli ders seçmen gerek galiba ben 11. sınıf açığa geçtiğimde hali hazırda 150 kredim olduğunu gördüm sistemde kredi kasmama çok gerek kalmadı yani eğer 18 yaşından büyük olsaydım yaşıtlarımdan 1 sene önce mezun olacaktım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seçmeli ders seçmen gerek galiba ben 11. sınıf açığa geçtiğimde hali hazırda 150 kredim olduğunu gördüm sistemde kredi kasmama çok gerek kalmadı yani eğer 18 yaşından büyük olsaydım yaşıtlarımdan 1 sene önce mezun olacaktım :D
16 zorunlu dersim olduğu için tamamını onlardan seçmem lazım sınavı geçtikten sonra 4 zorunlu dersim kalıcak . anca diğer sınavda 4 zorunlu secip yanına 8 tane secmeli seçebilicem eğer zorunlu dersler olmasaydı bu sınav mezun olabilirdim
150 krediyle başlaman iyi bir artı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,375
Üyeler
166,365
Son üye
Ahmet Çabuk
Top Bottom