Mirkan 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 601 Dahası Reaksiyon skoru 264 İsim Mirkan Çiçek 16 Ekim 2023 #1 Dostlar mezun olabiliyor muyum ben birde olabiliyorsam nasıl olucam uygulamadan yapabiliyor muyum yoksa halk eğitim merkezine mi gitmem gerek Ekler IMG_0259.jpeg 85.6 KB · Hit: 56
Dostlar mezun olabiliyor muyum ben birde olabiliyorsam nasıl olucam uygulamadan yapabiliyor muyum yoksa halk eğitim merkezine mi gitmem gerek
CupOk 80+ Bronze Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 1,394 16 Ekim 2023 #2 Kalan zorunlu ders sayısının bitmesi lazım. Ders seçme ekranı açıldığında zorunlu derslerini alıp bitir onları
Kalan zorunlu ders sayısının bitmesi lazım. Ders seçme ekranı açıldığında zorunlu derslerini alıp bitir onları
Mirkan 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 601 Dahası Reaksiyon skoru 264 İsim Mirkan Çiçek 16 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 CupOk yazmış: Kalan zorunlu ders sayısının bitmesi lazım. Ders seçme ekranı açıldığında zorunlu derslerini alıp bitir onları Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam teşekkür ederim
CupOk yazmış: Kalan zorunlu ders sayısının bitmesi lazım. Ders seçme ekranı açıldığında zorunlu derslerini alıp bitir onları Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam teşekkür ederim
𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 80+ Gold Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 9,633 16 Ekim 2023 #4 Mirkan yazmış: Dostlar mezun olabiliyor muyum ben birde olabiliyorsam nasıl olucam uygulamadan yapabiliyor muyum yoksa halk eğitim merkezine mi gitmem gerek Devamı için tıklayın... 8 zorunlu dersin 0 olması lazım + 170 kredi olması lazım.
Mirkan yazmış: Dostlar mezun olabiliyor muyum ben birde olabiliyorsam nasıl olucam uygulamadan yapabiliyor muyum yoksa halk eğitim merkezine mi gitmem gerek Devamı için tıklayın... 8 zorunlu dersin 0 olması lazım + 170 kredi olması lazım.