Benim de bilgim yok. Bu dönem geçtim açığa170 kredide mezun olmuyormusun ?
nası 8 la bende dün geçtim 241 kredim var 4 zorunlu dersim varBenim de bilgim yok. Bu dönem geçtim açığa
Emin değilim 4 de olabilir ama kredim 273. Anlamadım nasıl mezun olcam ama sınavlar online. Gir zorunlululara gitsinnası 8 la bende dün geçtim 241 kredim var 4 zorunlu dersim var
meb i aradım telefondan bilgi aldım zorunlu ders sayısınıda 0 yapmak zorundaymışım ama nasıl 0 yapıcam bilmiyorum anlamadımEmin değilim 4 de olabilir ama kredim 273. Anlamadım nasıl mezun olcam ama sınavlar online. Gir zorunlululara gitsin
Aol sınavları oluyor takip et.Ders seçme işlemlerinde zaten kendisi otomatik zorunlu dersleri seçiyor.Sadece sınava kayıt olmayı unutma.meb i aradım telefondan bilgi aldım zorunlu ders sayısınıda 0 yapmak zorundaymışım ama nasıl 0 yapıcam bilmiyorum anlamadım
Zorunlu derslerin hepsinden geçmek zorundasın.Ya da 3 kere sınava girip,başarısız olup muaf olabilirsin ki çok uzun sürüyor bu derse çalışıp geçmeni öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aol sınavları oluyor takip et.Ders seçme işlemlerinde zaten kendisi otomatik zorunlu dersleri seçiyor.Sadece sınava kayıt olmayı unutma.
kalan zorunlu ders sayın 13 fotoda 5 tane zorunlu seçmişsin şu sonunda ortak yazan derslerden alabildiğin kadar al.
Krediyi zaten bitirmişsinkalan zorunlu ders sayın 13 fotoda 5 tane zorunlu seçmişsin şu sonunda ortak yazan derslerden alabildiğin kadar al.
Pardon bitmemiş ama zorunlu derslerle kesin biter.kalan zorunlu ders sayın 13 fotoda 5 tane zorunlu seçmişsin şu sonunda ortak yazan derslerden alabildiğin kadar al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Krediyi zaten bitirmişsin
Bende AÖL okuyorum Benimde Bu dönem Ders seçimim böyle.