Neler Yeni

Açıkladığım oyunun ismi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Metehan Altınpolat
Küçükken oynadığım bir oyun vardı, pixel ve 2D bir oyundu. Savaş alanı küçüktü, silah ve araba tank gibi şeyler alarak karşı takımın sıra sıra kulelerini patlatıyorduk ve en sonunda ana kapılarına gelip onu kırıyorduk. Biz bir komutan gibi birseydik ve elimizde silah tutabiliyorduk. Minimap vardı oyunda birde oyunun serisi vardı sanırım. Flash oyunu. Hatırladığım detaylar bunlar bilen varsa adını yazabilir mi?

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Küçükken oynadığım bir oyun vardı, pixel ve 2D bir oyundu. Savaş alanı küçüktü, silah ve araba tank gibi şeyler alarak karşı takımın sıra sıra kulelerini patlatıyorduk ve en sonunda ana kapılarına gelip onu kırıyorduk. Biz bir komutan gibi birseydik ve elimizde silah tutabiliyorduk. Minimap vardı oyunda birde oyunun serisi vardı sanırım. Flash oyunu. Hatırladığım detaylar bunlar bilen varsa adını yazabilir mi?
Contra olabilir mi direk aklımda o canlandı çünkü

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Contra geldi benimde aklıma ama tank alıyormuyfun onda bilmiıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Metehan Altınpolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet contraya benziyor hatta sanırım yapımcılar bundan ilham almışlar çünkü oynanış ve grafikte benzerlik baya fazla ama bu değil yinede çok sağolun cevabınız için =]

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Contra geldi benimde aklıma ama tank alıyormuyfun onda bilmiıyorum
O tank benimde kafamı karıştırdı
Evet contraya benziyor hatta sanırım yapımcılar bundan ilham almışlar çünkü oynanış ve grafikte benzerlik baya fazla ama bu değil yinede çok sağolun cevabınız için =]
Tahmini kaç sene önceden bahsediyoruz ve nerede oynuyordun browser mıydı yoksa pc ye mi indiriyordun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
tank deyince aklıma direk bu geliyor
1656185495860.png

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Metehan Altınpolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tahmini kaç sene önceden bahsediyoruz ve nerede oynuyordun browser mıydı yoksa pc ye mi indiriyordun
Browserdan flash playerla oynuyordum. Keşke aklıma daha fazla detay gelse ama max bu oluyor hocam kusura bakmayın. 7 8 sene önce oynuyordum. Aklıma şöyle bir şey daha geldi oyunun sonraki serisinde (ya da levelinde) 3 4 katlı ve teknolojinin daha yüksek olduğu dungeon tarzı yerlere gidiyorduk ama mantık yine aynıydı bu sefer tüm katlardaki kuleleri patlatıyorudk.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Browserdan flash playerla oynuyordum. Keşke aklıma daha fazla detay gelse ama max bu oluyor hocam kusura bakmayın. 7 8 sene önce oynuyordum. Aklıma şöyle bir şey daha geldi oyunun sonraki serisinde (ya da levelinde) 3 4 katlı ve teknolojinin daha yüksek olduğu dungeon tarzı yerlere gidiyorduk ama mantık yine aynıydı bu sefer tüm katlardaki kuleleri patlatıyorudk.
Yanlış anlama ama sen net Contra yı tarif ediyorsun aşırı derecede başka bir oyun aklıma gelmiyor baktım lakin bulamadım Contra da sadece tank yok yani var da almıyorum 3. aşamada tanklar sana aateş ediyordu onu biliyorum başka bir şey bulamadım kusura bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom