Neler Yeni

Açıktan üniversite okursam öğrenci indirimlerinden yararlanabilir miyim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Hocamlar üniversiteden ve okuldan gerçekten nefret ediyorum ancak öğrencilik ayrıcalıkları gerçekten ilaç gibi, açıktan üniversite okursam bu öğrenci indirimlerinden yararlanabilir miyim? askerlik süre uzatma akbilde yarı fiyatına basma vs.

ek olarak açıktan üni okumak için kaç puan almam lazım?

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
ben 2. üniversite olarak okuyorum sınavsız girdim ama açıktan ilk kez okuyacaksan ayt tyt ye grimen gerek

şahin doğan

80+ Platinum
Yararlanabiliyorsun. TR'de Üniversite okumanın iyi yanlarını eksik biliyorsun. Spotify ve YT Premium indirimi de var.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mert Mol
tüm indirim askerlik gibi durumlardan yararlanabiliyorsun aktif olarak üniversite öğrencisi isen sınavsız girebilirsin değilsen eğer 2 yıllık bölümler için tyt 4 yıllıklar için tyt ayt girip tercih zamanı tercih yapman gerekir puan için ise seneden seneye değişiyor bölümlerde de farklık var ortalama 250 300 arası garanti gidersin diye düşünüyorum 4 yıllık tabi bu sene sınava giricek kişi sayıısına göre değişiklik gösterebilir puanlar

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
hocam herhangi bi bölüme bile kayıt olabilirsiniz. şehrinizde hangi üni varsa en dandik bölüme dahi gidip kayıt olun devamsızlıktan vs kalırsınız 2 yıl arka arkaya devamsızlıktan kalınca kaydınız siliniyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam, kayıdınız silinmeden önce tekrar yksye girip aynı şekilde koklayarak kazanabileceğiniz bi bölümü tercih edebilirsiniz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TR'de Üniversite okumanın iyi yanlarını eksik biliyorsun.
iyi yanları kesin vardır da ben okul okumak istemiyorum artık hocam, ama yanlış anlaşılmasın şey kafasında da değilim ula üniversiteye mi gidilir zaman kaybı hurraa sistemin kölesi olmayın vs vsden değil, ben kendi işime yoğunlaşmak istiyorum. Hemde okuyacağım bölüm derslerini lisede çoktan aldığım için pek yararıda olmayacak gibi

şahin doğan

80+ Platinum
iyi yanları kesin vardır da ben okul okumak istemiyorum artık hocam, ama yanlış anlaşılmasın şey kafasında da değilim ula üniversiteye mi gidilir zaman kaybı hurraa sistemin kölesi olmayın vs vsden değil, ben kendi işime yoğunlaşmak istiyorum. Hemde okuyacağım bölüm derslerini lisede çoktan aldığım için pek yararıda olmayacak gibi
Spotify ve YT Premium indirimi de var.
Diğer artıları bunlar :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
hocam herhangi bi bölüme bile kayıt olabilirsiniz. şehrinizde hangi üni varsa en dandik bölüme dahi gidip kayıt olun devamsızlıktan vs kalırsınız 2 yıl arka arkaya devamsızlıktan kalınca kaydınız siliniyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam, kayıdınız silinmeden önce tekrar yksye girip aynı şekilde koklayarak kazanabileceğiniz bi bölümü tercih edebilirsiniz
hocam istanbuldayım hangi açık üni daha iyi, gerçi ne fark var bilmiyorumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer artıları bunlar :D
oooh 4 tl spotify premuim

2 yıllık okurum diyosan tyt yeter
yeter ya 2 yıl sonra tekrar girerim zaten :D

kaç puan almam lazım peki yoksa tytye girmiş olmam yetiyor mu

1905

80+ Silver
hocam istanbuldayım hangi açık üni daha iyi, gerçi ne fark var bilmiyorumda

oooh 4 TL spotify premuim
hocam yanlış bilmiyorsam sadece istanbul,anadolu ve atatürk üniversitesinde açıköğretim var. bende 3 bölümü aynanda okumak için araştırdığımda bunları buldum.

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Samet Sarı
Hocamlar bende yeni önlisans mezunuyum , hem askerliğim uzasın hem de indirimlerden yararlanayım diye sınavsız açıktan bir bölüm okumak istiyorum ama nasıl oluyor sınavsız nasıl başvuruyoruz giriyoruz , bilrn birisi yardımcı olursa çok sevinirim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
hocam yanlış bilmiyorsam sadece istanbul,anadolu ve atatürk üniversitesinde açıköğretim var. bende 3 bölümü aynanda okumak için araştırdığımda bunları buldum.
hmm anladım hocam teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,612
Üyeler