Arkadaşlar acil 2k monitör önerin 4060ti 8gb + i512400f kullanıyorum önceki monitör bozuldu şimdi 2k alayım diyorum hem ileriye dönük hemde göz zevki 10K bütçem var cumaya istanbul içine gideceğim mağazadanda alabilirim help
hocam sizce hakkını veriyormu pivot v.s önemli değil benim için zaten stand var birazcık bütçenin üstünede çıkabilirim renk panel kalitesi olarak daha iyisi varsa
Arkadaşlar acil 2k monitör önerin 4060ti 8gb + i512400f kullanıyorum önceki monitör bozuldu şimdi 2k alayım diyorum hem ileriye dönük hemde göz zevki 10K bütçem var cumaya istanbul içine gideceğim mağazadanda alabilirim help
hocam önüme çok düştü övülüyor hoparlörüde varmış kullanalı ne kadar oluyor herhangi bir sıkıntı kronik problemi varmı birde korkum 4060ti 8gb oynatırmı oyunları rahat genellikle online oyun + hikayeli oynuyorumKullandığım monitör. Kesinlikle tavsiye ederim. Altunizade ve Dudullu mağazasında stokta gözüküyor.![]()
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Herhangi bir sorunda eskiye nazaran baya yardımcı oluyorlar son zamanlarda Sinerji. Tavsiye ederim.
Vallahi ben 3-4 adet monitör satın aldım ikisin de Işık sızması vardı geri iade ettim 1 inde beş adet ölü piksel vardı başka markalar tabi hepsini iade ettim bunda ne Işık sızması çıktı ne ölü piksel renkler de onlardan daha da canlı geldi gözüme 1.7 milyar renk desteği mevcut pivot değil ayak metal gerçekten Işık sızması sıfır ölü piksel bir tane bile yok ama biraz fiyatı pahalanmış ben Kasım indirimlerinde aldım bu fiyat aralığında bundan daha iyisi var mı bilmiyorumhocam sizce hakkını veriyormu pivot v.s önemli değil benim için zaten stand var birazcık bütçenin üstünede çıkabilirim renk panel kalitesi olarak daha iyisi varsa
Monitör iyi , memnun kalırsın ama sistemin 2k da ne kadar performans verir, tartışılır. 8 gb vramli bir ekran kartından çok iyi verim alamazsın 2k da tahminim. Ama sistemimi ileride güncellerim dersen bilememhocam önüme çok düştü övülüyor hoparlörüde varmış kullanalı ne kadar oluyor herhangi bir sıkıntı kronik problemi varmı birde korkum 4060ti 8gb oynatırmı oyunları rahat genellikle online oyun + hikayeli oynuyorum
hocam zaten genellikle dizi film ders ama oyun olarak açarım assasins creed squad fivem cs arkadaşlarla takılma stres atma yani bence zorlamaz o kadar 100 fps üstü verse kafi zaten ilerde güncellerizMonitör iyi , memnun kalırsın ama sistemin 2k da ne kadar performans verir, tartışılır. 8 gb vramli bir ekran kartından çok iyi verim alamazsın 2k da tahminim. Ama sistemimi ileride güncellerim dersen bilemem
hocam ıps panel ışık sızması olurda genel olarak canlılık nasıl fotoğrafını atabilirmisinizVallahi ben 3-4 adet monitör satın aldım ikisin de Işık sızması vardı geri iade ettim 1 inde beş adet ölü piksel vardı başka markalar tabi hepsini iade ettim bunda ne Işık sızması çıktı ne ölü piksel renkler de onlardan daha da canlı geldi gözüme 1.7 milyar renk desteği mevcut pivot değil ayak metal gerçekten Işık sızması sıfır ölü piksel bir tane bile yok ama biraz fiyatı pahalanmış ben Kasım indirimlerinde aldım bu fiyat aralığında bundan daha iyisi var mı bilmiyorum
Sıkıntı yok o zaman. Gerekirse ayarları da düşürürsün biraz.hocam zaten genellikle dizi film ders ama oyun olarak açarım assasins creed squad fivem cs arkadaşlarla takılma stres atma yani bence zorlamaz o kadar 100 fps üstü verse kafi zaten ilerde güncelleriz
hocam sinerji mağazası biraz uzak ama güzelmiş model internet mağazasından alırım en kötü ama bununla sizinki arasındaki var nedirki birde bu asusların msı ların 3 yıl garantisi beni cezbediyorSıkıntı yok o zaman. Gerekirse ayarları da düşürürsün biraz.
Monitör f/p olarak benim nazarımda 9/10 not alır. Ölü piksel,ghosting olayı yok. IPS Glow rahatsız etmeyecek düzeyde.
200 HZ e kadar 10 bit, 200 Hz üstünde 8 bit renk derinliği.
Hoparlörü var ama hiç denemedim. Çok da bişey beklememek lazım.
Bu da var ama biraz daha pahalı. Hemen hemen aynı özelliklerde.![]()
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr