Neler Yeni

Acil 50k civarı hazır sistem var mı?

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Suleyman
özellikle valorant gibi oyunlar için işlemci yüksek ekran kartı daha ortalama bir şey arıyorum hazır sistem olacak hikayeli oyunlarda oynanacak sadece rekabetçi değil sadece işlemci güçlü olsun istiyorum yardımcı olan herkese teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

özellikle valorant gibi oyunlar için işlemci yüksek ekran kartı daha ortalama bir şey arıyorum hazır sistem olacak hikayeli oyunlarda oynanacak sadece rekabetçi değil sadece işlemci güçlü olsun istiyorum yardımcı olan herkese teşekkürler.
1740857525703.jpeg

bu nasıl ekran kartı biraz düşük mü kaldı yükseltilmiyor kasa ventomu almalı fsp mı aynı fiyattalar ayrıca sıvı soğutma nasıldır? 6k bütçeyle işlemciyi r7 9700x veya anakart yükseltmek mantıklımı bu ekran kartı hikayeli oyunlarda başarılı olur mu?

@Gurkanpiro nasıl acaba bilginiz var mı?

Son düzenleme:

quartle

80+ Gold
attıgınız sistemde denge yok illa hazır istiyosanız beklemeniz lazım sistem yok şuan

tek tek toplarsanız 9700x + 7800xt çıkabilir ama

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
attıgınız sistemde denge yok illa hazır istiyosanız beklemeniz lazım sistem yok şuan

arkadaşım için araştırıyorum tek tek istemiyor montajını yapamam diyor güzel bir 7700 xt veya 7800 xt sistemi özelleştirsek 9700x ile 50 k yı geçermi diğer özelleştirmeler ile

quartle

80+ Gold
arkadaşım için araştırıyorum tek tek istemiyor montajını yapamam diyor güzel bir 7700 xt veya 7800 xt sistemi özelleştirsek 9700x ile 50 k yı geçermi diğer özelleştirmeler ile
hocam valla şu an 7700-7800xt sistemde yok 2 gün önce pc hocasınınki vardı o belki olabilirdi ama o da zamlanmış parça değişmiş falan

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Suleyman
hocam valla şu an 7700-7800xt sistemde yok 2 gün önce pc hocasınınki vardı o belki olabilirdi ama o da zamlanmış parça değişmiş falan
peki hocam 7600 xt ile neden dengesiz kalıyor zaten arkadaş valo falan oynamak için istiyor kasayı ben işlemci yüksek olması için ortalama bir sistemi özelleştirmiştim dengesiz derken fiyat olarak mı acaba

7800 xt gibi kartlar 2k kartı herhalde arkadaş valorant oynayacak 1080p monitörden bu sistemi alsa ne kaybeder beklemezse

quartle

80+ Gold
peki hocam 7600 xt ile neden dengesiz kalıyor zaten arkadaş valo falan oynamak için istiyor kasayı ben işlemci yüksek olması için ortalama bir sistemi özelleştirmiştim dengesiz derken fiyat olarak mı acaba

7800 xt gibi kartlar 2k kartı herhalde arkadaş valorant oynayacak 1080p monitörden bu sistemi alsa ne kaybeder beklemezse
evet fiyat açısından mantıksız hocam

Gurkanpiro

80+ Platinum

Alıntıyı görüntüle

bu nasıl ekran kartı biraz düşük mü kaldı yükseltilmiyor kasa ventomu almalı fsp mı aynı fiyattalar ayrıca sıvı soğutma nasıldır? 6k bütçeyle işlemciyi r7 9700x veya anakart yükseltmek mantıklımı bu ekran kartı hikayeli oyunlarda başarılı olur mu?

@Gurkanpiro nasıl acaba bilginiz var mı?
44 kya çok dengesiz olmuş

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Suleyman

44 kya çok dengesiz olmuş
1740859385045.png

bu nasıl hocam buda mı çok dengesiz 47k oldu eğer montajlanacak şekilde toplama önerebilirseniz iyi olur arkadaş montaj yapamam diyor

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran YAĞÇI
Ben kendi imzamdaki sistemi bu bütçeye topladım sizde bi bakın derim

quartle

80+ Gold

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Suleyman
özelleştirmelere bi bakın hocam

ilk sistemin linki buraya atılmıyor youtube videosunun açıklamasında var
valla işlemci özelleştirmesi çok kısıtlı hocam özellikle işlemci yüksek bir şey arıyorum arkadaş için

Top Bottom