Neler Yeni

-Acil- Bu Sistem Alınır mı ? [ Teknobiyotik 4350₺ ]

Karaelmas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert
Dostlar Selamün Aleyküm :) Bende Her Pc Alıcak Olupta Araştırma İçerisinde Olanlar Gibi Kafayı Kırmak Üzereyim :)

https://www.teknobiyotik.com/kampan...sync-gaming-monitorlu-oyuncu-bilgisayari.html

Sistem Nasıldır ?

5000₺ Ye Kadar Upgrade Yapabilirim . Monitör Dahil Olması Cazip Geldi . 1-2 Güne Kararımı Verip Sipariş Vermeyi Düşünüyorum Artık :)

Birde , Teknobiyotikten Sistemler Kaç Günde Geliyor? Sitelerinde 4 İş Gününde Kargoda Yazıyor Ama Emin Olamadım .

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Dostlar Selamün Aleyküm :) Bende Her Pc Alıcak Olupta Araştırma İçerisinde Olanlar Gibi Kafayı Kırmak Üzereyim :)

https://www.teknobiyotik.com/kampan...sync-gaming-monitorlu-oyuncu-bilgisayari.html

Sistem Nasıldır ?

5000₺ Ye Kadar Upgrade Yapabilirim . Monitör Dahil Olması Cazip Geldi . 1-2 Güne Kararımı Verip Sipariş Vermeyi Düşünüyorum Artık :)

Birde , Teknobiyotikten Sistemler Kaç Günde Geliyor? Sitelerinde 4 İş Gününde Kargoda Yazıyor Ama Emin Olamadım .
Ekran kartını yükseltip alın 👍

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603

Sistem Nasıldır ?

Ekran kartı modelinde baya fazla coil whine sorunu yaşayan var. Ve fazla elektrik tüketiyor. 2. elde satamazsın. Mining gördü derler hiç ilana bile bakmazlar. Kasasının içini bilmem ama dış görünüşü hoşuma gitmedi. Monitör güzel.

Kısaca MD-1'in daha kötüsü

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Anakart b450 s2h yap ekran kartının armor hariç başka modelini seç ve ssdyi başka model al

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
.
Bence alma bu sistemi bekle abdullah abi düşük bütçeli sistem çıkaracak sistemleri genelde fp oluyor sisteme monitör ekleyip satın alırsın beğenirsen çünkü sistemlerin yanında çevre birimleri zaten indirimli oluyor

Karaelmas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alma bu sistemi bekle abdullah abi düşük bütçeli sistem çıkaracak sistemleri genelde fp oluyor sisteme monitör ekleyip satın alırsın beğenirsen çünkü sistemlerin yanında çevre birimleri zaten indirimli oluyor

Beklemek Mantıklı Aslında .. Ama 1-2 Güne Alırım Diye Tahmin Ediyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart b450 s2h yap ekran kartının armor hariç başka modelini seç ve ssdyi başka model al

E2.5'e Upgrade Yapacak Olsak Neler Değiştirilmeli Peki ? E2.5'de Düşünebilirim Monitör Ekleyip .

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet
Kardeşim şuan alma dolar fırlamış gitmiş sabretmissin biraz daha sabret bu sorunu dolar düşünce tekrar sor o zaman bu sistemin 2 katını felan toplarsın eğer dayanamiyorum diyosan ekran kartını bence 5500xt yap anakarti b450 yap ssd yi hiç o markadan kullanmadım ama çoğu kişi memnun deil istersen onuda değiştirip 480 GB alabilirsin birazcık 5000tl yi geciyo ama olsun eğer bu PC yi böyle yaparsan ileriye yönelik bir sistem ama senin söylediğin sistemi alırsan ileriye yönelik bir sistem değildir karar senin

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Alınmaz bence.