Knkam napcan bosver vermistir vermemistir bizi ilgilendirmez.Ya yürü git 2 dk da sipariş mi verdin video felan izlemeden bende inandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi
4000 TL altında n11, hepsiburada'da falan 3700- 3800 civarı görmüştüm ama onları almanı önermem çünkü onlar ithalatçı garanti. Konsolunda ya da kontrolcünde bir sorun oluşursa kendi ayarladıkları herhangi bir servise verebilirler, ama eğer Türkiye Garantili ( Distribütör Garantili olarak da geçer) alırsan bir sorun halinde direkt XBOX'ın kendisine gönderilir cihaz. Ama bana farketmez dersen ucuz olanı alabilirsin.Series s media market da 4599 pahali degilmi
Nerden bulacagim ben 4000tl altina
uahıkdjas AynenSohbet zaten çok garipti
PS4 Slim alıp 5 yıl kullanamazsın. Alacağın sistem de zaten 5 seneyi bırak 3 sene maksimum. Oyun oynayacaksan Xbox Series S al.Ama baska sansim yok aldimmi 5 yil kulanicam
Oluyor knk. Tiwtch2den ve Youtube'den yayın açıldığını duydum. Twitchte açma videosunu izledim, gerçekten açıyor. Ama youtube'da açılıyor mu onu izlemedim de açılıyordur.Sanmam video çekersin ama yayın olmuyor diye biliyorum yaşın kaç?
Gördüm knk orada sana demedim zatenDOSTUM SONDA YAZDIĞIM ŞEYİ OKU İİNCE
PC İN VARSA GÜZEL BİRŞEY PS AL
PS boşver ya. XBOX Series S iyidir.DOSTUM SONDA YAZDIĞIM ŞEYİ OKU İİNCE
PC İN VARSA GÜZEL BİRŞEY PS AL
Almadi brom troll konu zaten belli. Yeni üyelik açmış. Neyse biz diyecegimizi dedikŞöyle de bir bilgilendirme yapayım sana, araştırmadan almışsın herhalde. 512 GB alan olarak gözüküyor ama sadece 360 GB'lık kısmını kullanabiliyorsun, geri kalan kısım sisteme ayrılmış. Onun için de harici bir disk alman gerek. 1 TB ya da 2 TB
Normal, sıradan markaların ucuza harici diskleri var ama sana önerim şu: https://www.hepsiburada.com/seagate...CSc7YzMS9u79EPxJbBdoG71vzGyPviXYaAkALEALw_wcB
Gördüm knk orada sana demedim zaten
PS boşver ya. XBOX Series S iyidir.
Adam 15 dk içinde hiç izlemeden aldı konsolu, kapattı forumu oturdu kenara
İnsanlar burada bu kadar yardım etmek için yazıyor. AyıpAlmadi brom troll konu zaten belli. Yeni üyelik açmış. Neyse biz diyecegimizi dedik
Xbox al ama ben olsam apu alıp sonra ekran kartı takardımEkipmanlari kafayi takmayin bütce kisitli 2x8 Ram yapacagim ama ps4 almakda cazip geliyor sizce hangisiAMD Ryzen 3 2200G 3.7GHz, 8GB Ram, 1TB HDD 21.5" Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com