4500 tl hersey dahil alacagin sistemde cogu oyunu low grafiklerde oynayacaksin. Onun yerine series s alip uzerine bide 1 yillik gamepass alirsan 205 TL'ye geliyordu microsoftu arayip alirsan. Tadindan yenmez. Hem elinde paran da kaliyor https://m.n11.com/urun/microsoft-xb...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelDaha iyi si varsa onerirmisin 4500tl Hersey dahil
neden çok merak ettim amacınız oyun oynamak değil miXbox almam bak ya ps4 ya pc
Aga ps4 u alsan bile 0 slim mi alacaksın. 2. El temizinden ps4 pro al bari oyunlarini da cd den ps kafelerden alir oynarsin takas yaparsin oyunlari bitirdikceXbox almam bak ya ps4 ya pc
Halbuki xbox gamepadlari daha rahatXbox almam bak ya ps4 ya pc
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xbox in oyularini joystikini sevmiyorum
XBOX almam diye diretiyorsan PC al dostum. PS4'den yakında desteği keserler ve 5-6 yıl idare etmez. PS kullanıcıları hep fan sesinden, fazla ısınmasından şikayetçi zaten. Dediğim gibi, XBOX Series S almamakta kararlıysan kesinlikle PC al.Xbox almam bak ya ps4 ya pc
Kötü madem pc oyunlarını seviyorsun neden PS ile karşılaştırıyorsun sistemi?Kardes bu attigim pc nasil benim 2x8 yapacagim rami
Be pc oyunlari I daha cok seviyorum
Aga o zaman slim alma bari. Evinde 4k tv varsa ps4 pro al 4kda rahatca oynarsin. 2. El ps4 pro bakYa God of war da bir nebze cazip getirdi ps4 u
En rahat gamepad xbox un nesini sevmiyorsunXbox almam bak ya ps4 ya pc